close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Andalusia de Barcelona

Ens desplacem fins al carrer Andalusia de Barcelona per dur a terme una nova reforma integral. Un treball molt complet en el qual ens hem encarregat de millorar la imatge de tots les estances de l’habitatge com d’instal·lar un equipament complet en cuina i banys. El projecte és la resposta a les necessitats dels propietaris que van confiar en Grupo Inventia per realitzar la reforma integral de la seva llar.

Com és habitual compartim el vídeo dels acabats generals al canal de Youtube de la nostra empresa. D’aquesta manera poden apreciar les millores realitzades en aquesta reforma integral a Barcelona i serveix com a exemple per a futurs interessats. Si creus que és el moment per a renovar la teva llar et convidem a que segueixis les nostres xarxes socials i ens coneguis.

Cuina en forma d’U

La cuina és un dels espais més utilitzats en tota llar i a Grupo Inventia disposem d’un departament especialitzat en la seva reforma. En aquest cas ens trobem amb una cuina situada en una estança independent i que s’ha distribuït en forma d’U. Gràcies a això s’ha aconseguit un espai molt funcional i que ofereix una mobilitat perfecta.

A l’extrem de la banda esquerra s’ha disposat un buit a mida per integrar una nevera de color blanc. Just després apareix un petit tram de placa de cuina que funciona com a superfície de suport i d’emmagatzematge. A la zona central s’ha instal·lat una placa de cocció vitroceràmica ia la zona inferior s’ha integrat la rentadora. El taulell de color negre contínua en el costat dret i disposa de l’aigüera. A la part restant de l’moble de cuina s’ha encastat al microones.

Una altra de les millores realitzades en aquesta reforma de cuina és l’ampliació de la capacitat d’emmagatzematge. Ara hi ha calaixos i armaris tant en les zones inferiors com superiors de les taulells. Per al moble de cuina s’ha escollit un acabat en tons mitjans de fusta. El resultat és una estada molt agradable i lluminosa.

Reforma de bany i lavabo

Altres espais millorats en aquesta reforma integral són les cambres de bany. En tots dos s’ha imprès un disseny interior contemporani amb l’objectiu de crear uns espais molt acollidors. Les parets s’han enrajolat amb rajoles de color beige, a l’igual que el paviment. Per als mobles de lavabo s’ha optat per un acabat en tons fusta.

Després del treball de reforma el bany principal compta amb un lavabo amb moble d’emmagatzematge, un vàter i una pràctica dutxa. Aquesta última es protegeix amb unes mampares transparents de portes corredisses. Per la seva banda la neteja es presenta com un espai d’higiene extra equipat amb un lavabo i un vàter.

Nou interiorisme

El departament d’interiorisme a Barcelona de Grupo Inventia ha renovat completament la imatge de totes les estances de l’habitatge. Per a aquesta reforma integral a Barcelona s’ha optat per un disseny interior contemporani que potencia la lluminositat i l’amplitud visual. Les parets es espais com la sala d’estar, el dormitori principal i els passadissos s’han pintat de color beige.

Mentre a la resta de dormitoris s’han introduït altres colors com el groc i el lila. Una cosa que s’ha mantingut en tots els espais és el nou paviment. S’ha escollit un terra ceràmic imitació parquet. Es tracta d’un material resistent i durador que projecta un ambient càlid i acollidor per a una llar contemporani.

Reforma integral a Barcelona

A Grupo Inventia les reformes integrals es treballen de manera personalitzada i sempre comptaràs amb l’assessorament dels nostres professionals. Un cop contactis amb nosaltres elaborarem un projecte i pressupost de reforma que et lliurarem sense cap cost ni compromís. Per sol·licitar-pots trucar-nos al 93 209 97 17 i estarem encantats de respondre a tot el que necessitis.