close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Batista i Roca de Barcelona

A Grupo Inventia ens hem encarregat de dur a terme la reforma integral d’un habitatge situat al carrer Batista i Roca de Barcelona. Un treball conjunt entre el nostre departament d’interiorisme i equip d’obra. El resultat és el d’una reforma integral en la qual s’ha millorat la imatge de tots els espais i tant la cuina com el bany s’han equipat completament.

Ara aquest habitatge està llista per oferir les millors prestacions i compta amb tots els detalls necessaris per a ser una llar funcional. Pots veure els acabats d’aquesta nova reforma a Barcelona en el següent vídeo. També pots conèixer més treballs realitzats al nostre canal de Youtube, ja que compartim totes les reformes integrals que vam acabar.

Reforma de cuina oberta

La nova cuina és de concepte obert i està distribuïda en forma de L. Donades les característiques del seu espai està disposició permet una correcta mobilitat. Cada nou element de la cuina se situa en el lloc indicat per a garantir la millor funcionalitat. Amb aquesta reforma de cuina s’ha dotat a l’espai d’una àmplia superfície de suport i d’una gran capacitat d’emmagatzematge.

A la part oberta a la sala s’ha col·locat un taulell allargat que també funciona com a barra d’esmorzar. Sobre ella s’ha instal·lat un aigüera d’una pica i una placa vitroceràmica. El taulell torça cap a l’esquerra i dóna pas a un segon tram. Aquest funciona com a superfície de suport i de treball i compta amb capacitat d’emmagatzematge a la seva zona inferior i superior. Ja a l’extrem s’han integrat els electrodomèstics que es componen de forn, microones i nevera.

Reforma integral de banys

En aquest treball de reforma integral a Barcelona s’han renovat completament dues cambres de bany. Ara tots dos llueixen un aspecte modern i a través d’un enrajolat amb rajoles beige s’han aconseguit espais frescos i agradables. Per al nou paviment s’ha optat per rajoles de color gris i també s’han introduït acabats en fusta amb els mobles de bany.

Per a l’equipament sanitari al bany principal compta amb un lavabo amb moble d’emmagatzematge, un vàter flotant i un pràctic plat de dutxa. La neteja per la seva banda disposa d’un lavabo i d’un vàter, funcionant com a espai extra d’higiene. Dues cambres de bany que en línies generals ofereixen funcionalitat a l’hora de fer ús d’ells.

Nou interiorisme

Un altre aspecte millorat en aquesta reforma integral és el de l’interiorisme. Renovar i modernitzar la imatge de totes les estances ha estat un dels objectius principals d’el projecte. S’ha optat per un disseny d’estil contemporani que ha generat espais visualment amplis i molt lluminosos. Aquest últim punt s’accentua gràcies a les grans entrades de llum natural amb què compten la sala d’estar i els dormitoris.

Per pintar les parets s’ha combinat el color blanc, en la majoria, i el gris, utilitzat per marcar certs detalls. Aquesta combinació de colors està present tant en els espais comuns com a la cuina i els banys. Per al nou terra d’aquesta reforma a Barcelona s’ha escollit un paviment de parquet en tons mitjans de fusta. La imatge final és la d’una llar molt acollidor i càlid.

Reforma integral a Barcelona

A Grupo Inventia treballem amb un ampli catàleg de possibilitats per a la nova imatge i equipament de la teva llar. Ens adaptem a tots els estils i pressupostos sense renunciar a la millor qualitat en materials i acabats. Pots sol·licitar el teu projecte de reforma integral omplint aquest formulari o trucant al 93 209 97 17.