close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Castillejos de Barcelona

Nou treball de reforma integral a Barcelona finalitzat per Grupo Inventia. En aquesta ocasió ens hem encarregat d’habilitar per complet un estudi de dues altures. A la planta baixa es disposa un ampli espai tipus loft que inclou una habitació, un bany i una cuina de concepte obert, però ben delimitada.

A la zona superior, que s’accedeix a través d’una escala de ferro i graons de fusta, es situa un espai perfecte per al dormitori. Com es pot veure en el següent vídeo, es va aplicar un estil decoratiu modern, tot i que es van mantenir elements originals com el sostre de maó vist.

Reforma de cuina

Com s’ha esmentat, la cuina és oberta i compta amb una ampli taulell de cuina en forma de L. Ofereix una àmplia superfície de suport i de treball i està equipat amb una placa vitroceràmica i una pica. Tant en la seva zona inferior com superior compta amb diversos calaixos i armaris que ofereixen una àmplia capacitat d’emmagatzematge.

A la part dreta d’aquesta reforma de cuina a Barcelona s’ha col·locat un moble de cuina amb buits a mida per encastar els nous electrodomèstics, concretament nevera, forn i microones. L’espai segueix la línia decorativa de la resta de l’habitatge, amb una presència notable de tons neutres que generen sensació d’amplitud i lluminositat.

Reforma de bany

L’habitatge reformat compta amb una cambra de bany a la qual s’accedeix a través d’una porta de fusta blanca. A l’interior, les parets s’han enrajolat amb rajoles blanques i s’ha col·locat un terra de gres que imita un acabat en fusta. En en enrajolat de la paret de la dutxa s’han utilitzat rajoles tipus mosaic.

Per a aquesta reforma de bany s’ha optat per un equipament sanitari de tres peces. Aquestes es componen per un lavabo amb moble de color blanc incorporat, un vàter i un plat de dutxa amb mampares de portes corredisses. En definitiva, un espai totalment funcional i llest per oferir les millors prestacions.

Reformes integrals a Barcelona

A Grupo Inventia escoltem les teves necessitats i les convertim en un projecte de reforma integral a mida. Pots sol·licitar-lo trucant al 93 209 97 17 i t’ho lliurarem sense cap cost ni compromís al juntament amb un pressupost de reforma integral detallat.