close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer De la Torre de Barcelona

A Grupo Inventia hem finalitzat una nova reforma integral a Barcelona. El nostre equip ha estat treballant en la rehabilitació d’aquest habitatge situada al carrer De la Torre. En ella s’ha millorat tant el disseny interior com l’equipament d’estances vitals com la cuina i el bany.

Anem a comentar les millores més destacades d’aquesta nova reforma integral. Abans compartim un vídeo perquè puguin apreciar-se els acabats generals. Es tracta d’un treball molt vistós. Cada espai per separat presenta una imatge molt bona, tot i que veient el resultat global el fa molt més espectacular.

Nou interiorisme

La imatge general de l’habitatge s’ha modernitzat amb escreix. Cada estança llueix perfecta i està a punt per ser decorada. A l’utilitzar un estil d’interiorisme neutre es pot optar per diversos tipus de decoració. Per tant, després de la reforma integral l’habitatge pot albergar tant un estil contemporani, minimalista, industrial, etc.

Per aconseguir espais que generen sensació d’amplitud i lluminositat s’ha utilitzat el color blanc. Així s’han pintat les parets. El sòcol i les noves portes també són blancs. Aquest ambient tan pur es completa amb un paviment ideal. En aquesta reforma integral a Barcelona s’ha escollit un terra de parquet en tons mitjans de fusta. Perfecte tant en la part visual com a senzill per a dur a terme el seu manteniment.

Reforma de cuina

El resultat final de la reforma de cuina és espectacular. Es situa en una espai molt ampli i s’ha utilitzat una distribució en forma d’U. Al seu torn també compta amb una illa de cuina que genera més superfície de suport i que pot utilitzar-se com barra d’esmorzar. Els mobles de cuina són de color blanc. Segueixen la línia decorativa general de la reforma intgeral.

En aquesta cuina hi ha tres trams de taulell. A la dreta s’ha col·locat una pica doble. En els extrems de la part central s’han disposat buits a mida per a encastar nevera, forn i microones. També ha estat el lloc escollit per instal·lar la placa de cocció. A la part esquerra hi ha una altra taulell. En aquest cas és llisa i compta amb capacitat d’emmagatzematge tant en la part superior com inferior.

Reforma de bany

El resultat de la renovació de bany a aquesta reforma integral és fantàstic. Es troba en una estança molt àmplia, cosa que ha permès poder equipar completament i que ofereixi molta mobilitat. D’una banda compta amb una pica doble amb moble incorporat i un vàter. La zona d’aigües és molt completa i disposa d’una àmplia dutxa i d’una banyera de disseny.

A l’igual que a la resta de la reforma integral el to neutre és protagonista. Les parets s’han enrajolat amb rajoles beige amb un acabat molt agradable. Per al paviment s’ha optat per un terra de terratzo amb un acabat neutre i que encaixa perfectament en la imatge global del bany. L’acabat moble de bany, amb quatre calaixos, també és de color beige.

Reformes integrals a Barcelona

Els professionals de Grupo Inventia t’assessoraran perquè la reforma integral de la teva llar sigui un èxit. Quan contactis amb nosaltres et lliurarem el projecte i el pressupost de reforma sense cap cost ni compromís. Pots sol·licitar-lo trucant al 93 209 97 17 o omplint aquest formulari.