close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Diputació de Barcelona

A l’empresa de reformes integrals en Bracelona hem conclòs una nova feina. En aquesta ocasió ens desplacem fins al carrer Diputació. Allà ens encarreguem de renovar per complet la imatge i l’equipament de totes les estades d’aquest habitatge. Els nostres equips d’interiorisme i d’obra van tornar a unir-se per aconseguir una reforma integral d’acord a les necessitats i gustos dels propietaris.

Compartim aquest vídeo perquè puguin apreciar-se els acabats generals d’aquesta reforma integral. Seguidament passarem a comentar les millores més destacades dutes a terme en aquest habitatge. En el nostre canal de Youtube trobaràs el resultat de tots els nostres treballs de reforma integral a Barcelona realitzats. Per sol·licitar el teu pressupost, gratis i sense compromís, pots omplir aquest formulari.

Interiorisme a Barcelona

En aquest treball de reforma integral l’objectiu era molt clar: aplicar un interiorisme amb el qual es aconseguissin espais amplis i lluminosos. En definitiva, aplicar certes tonalitats i elements que generessin estances acollidores. El nostre departament de disseny interior ha treballat en això i el resultat és molt satisfactori.

L’habitatge compta amb espais amplis i per a la seva renovació s’ha apostat pels tons neutres. D’aquesta manera les parets s’han pintat de color blanc, el millor perquè la llum natural arribi a cada racó. Això s’ha combinat amb un excel·lent terra de parquet en tons mitjans de fusta. Aporta calidesa i és perfecte tant a nivell visual com pràctic a l’hora del seu manteniment.

Reforma de cuina

La cuina s’ubica en una estança pròpia i aquesta distribuïda en forma d’U a l’igual que la resta d’estances d’aquesta reforma integral, la cuina és àmplia i amb la nova disposició s’han aconseguit una funcionalitat i mobilitat perfectes. Al seu torn compta amb molta capacitat d’emmagatzematge. El aporta un moble de cuina de color blanc a la part inferior i d’acabats en fusta en la seva zona superior.

A l’extrem de la dreta s’ha disposat buits a mida per encastar la nevera, el forn i el microones. La part central l’ocupa una allargada de sobre que aporta superfície de suport i que està equipada amb una placa de cocció. A la banda esquerra també hi ha un taulell àmplia i equipada amb la pica.

Reformes de bany

Altres estances que van veure millorada tant la seva imatge com a equipament en aquesta reforma integral van ser les cambres de bany. Cada estada disposa d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i un plat de dutxa. Les cambres de bany estan preparades per oferir les millors prestacions a l’hora de fer ús d’ells.

Les parets s’han enrajolat completament. Una diferència entre tots dos és que s’ha utilitzat un color diferent per enrajolar la paret del lavabo. Al bany principal s’ha apostat per rajoles hexagonals de color blau. Al bany de cortesia són de la mateixa manera, encara que de color taronja. Per al nou paviment s’ha escollit un terra de gres gris. Una combinació perfecta entre imatge i funcionalitat.

Reformes integrals a Barcelona

A Grupo Inventia posem a la teva disposició els millors professionals per dur a terme la teva reforma integral. Pots sol·licitar la teva projecte trucant al 93 209 97 17. T’ho lliurarem de forma gratuïta i sense compromís al costat del teu pressupost.