close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Diputació de Barcelona

Nova reforma integral finalitzada a la ciutat de Barcelona. En aquesta ocasió l’equip de Grupo Inventia es va desplaçar fins al carrer Diputació per renovar un habitatge tant en imatge com en equipament. Com es pot apreciar en el següent vídeo, es van aconseguir estances acollidores amb un disseny contemporani i llistes per oferir les millors prestacions i comoditat.

Reforma de cuina

En aquest cas la cuina se situa en una estança pròpia a la qual s’accedeix a través d’una porta corredissa. Per ubicar els nous elements es va utilitzar una distribució de cuina en U, ja que amb ella s’aconsegueix aprofitar al màxim l’espai que ofereix l’estança.

A la part esquerra es va col·locar un moble de cuina amb capacitat d’emmagatzematge i buits a mida per encastar els electrodomèstics, compostos per nevera, forn i microones. La part central l’ocupa un allargat tram de cuina que, a més d’oferir una àmplia superfície de suport, està equipat amb una placa vitroceràmica. Aquest taulell torça cap a la dreta per donar pas a un segon tram equipat amb una pica individual.

Reforma de banys

L’habitatge comptava amb dues cambres de bany en què es va utilitzar un mateix disseny. Les parets es alicataron per complet amb rajoles de color beige, cosa que es va combinar amb els acabats en fusta del moble del lavabo i un paviment en to gris. Amb això es van generar dues estances acollidores i visualment àmplies.

Quant a l’equipament sanitari, es tracta de cambres de bany de tres peces que ofereixen les millors prestacions i funcionalitat a l’hora de fer ús d’ells. Aquest es compon d’un lavabo amb calaixera incorporada, un vàter i una dutxa protegida amb mampares de portes corredisses.

Reforma integral a Barcelona

A Grupo Inventia t’oferirem el millor projecte per la teva reforma integral, rebent l’assessorament personalitzat que necessitis per part dels nostres professionals. Contacta amb nosaltres i t’informarem sense cap compromís.