close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Doctor Balari Jovany

A Grupo Inventia hem finalitzat un altre treball de reforma integral. En aquesta ocasió ens hem desplaçat fins al carrer Doctor Balari Jovany de Barcelona per rehabilitar completament les estances d’aquest habitatge. S’hi van dur a terme tant treballs de disseny interior com d’equipament d’espais clau com la cuina i el bany.

En línies generals s’ha aconseguit dotar aquest habitatge reformat d’espais molt acollidors a través d’un estil decoratiu contemporani. Per a això se li ha donat protagonisme a les pintures neutres i s’ha col·locat un terra de parquet d’acabat en fusta natural. Totes les millores realitzades en aquesta reforma integral a Barcelona es poden veure al següent vídeo.

Reforma de cuina

La cuina s’ubica en una estaça independent a la qual s’accedeix a través d’una porta corredissa. Per aconseguir el màxim benefici de l’espai disponible s’ha distribuït a dos fronts, aconseguint una mobilitat molt funcional. Tots dos fronts els ocupen un moble de cuina blanc que aporta un gran espai d’emmagatzematge.

A la part dreta s’ha col·locat un taulell que va d’extrem a extrem. Aquest ofereix una àmplia superfície de suport i a més està equipat amb una placa vitroceràmica i una pica. En la seva part inferior també s’ha encastat al forn. Just davant se situa una altra taulell que amplia l’espai de treball. Compta amb armaris tant en la seva zona inferior com superior, on s’ha encastat al microones. Ja a l’extrem s’ha disposat un buit a mida per posar la nevera.

Reforma de bany

La reforma de bany ha implicat una excel·lent millora en els aspectes d’interiorisme i d’equipament. Totes les parets s’han enrajolat completament utilitzant rajoles beige. Aquest color és el mateix que s’ha escollit per al paviment de gres, aconseguint així una estança molt acollidora i visualment àmplia.

Pel que fa a el nou equipament sanitari, aquest està compost per quatre peces. Per una banda tenim un ampli lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat i un vàter. A aquests els acompanyen un bidet i un plat de dutxa rectangular que està protegit per mampares de portes corredisses.

Reformes integrals a Barcelona

Necessites renovar qualsevol aspecte de la teva llar? Truca’ns al 93 209 97 17 i explica’ns que necessites. Elaborarem un projecte de reforma integral i un pressupost a mida per a tu. T’ho lliurarem tot sense cap cost ni compromís.