close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Equador de Barcelona

Una nova reforma integral s’uneix al llistat de treballs finalitzats amb èxit. En aquesta ocasió ens hem desplaçat fins al carrer Equador de Barcelona. Allà ens hem encarregat de renovar per complet un habitatge tant en imatge com en equipament. Els nostres departaments d’interiorisme i d’obra han treballat conjuntament i han aconseguit una reforma integral perfecta.

Una nova reforma integral a Barcelona que presenta els acabats que poden apreciar-se en el següent vídeo. Per veure més treballs realitzats com aquest pots visitar el nostre canal de Youtube. En aquesta xarxa social compartim els vídeos de totes les reformes integrals que vam finalitzar tant a Barcelona ciutat com a les rodalies.

Nou disseny interior

Uns dels objectius d’aquesta reforma integral a Barcelona era el d’imprimir un nou disseny interior en tots els seus espais. Per aconseguir-ho s’ha optat per un disseny contemporani. En aquest cas les tonalitats neutres són les protagonistes. Gràcies a colors com el blanc o el beige s’han aconseguit espais molt lluminosos i visualment amplis.

De fet per pintar les parets de la sala i els dormitoris s’han utilitzat aquests colors. En ells encaixen molt bé les noves portes col·locades. Aquestes portes contribueixen a generar una imatge moderna i són de color blanc.

Un altre element millorat en aquesta reforma integral és el terra de tot l’habitatge. En aquest cas l’antic paviment s’ha substituït per un terra ceràmic d’imitació parquet. D’aquesta manera es disposa d’una superfície resistent i duradora. A més els acabats en fusta són perfectes per al disseny contemporani.

Reforma integral de cuina

Tenim una reforma de cuina que ocupa un espai propi i que està distribuïda en forma de L. Donades les característiques de l’espai disponible aquesta disposició és la més efectiva. S’aconsegueix una perfecta mobilitat a la cuina i cada electrodomèstics se situa en el lloc perfecte. De fet a l’extrem esquerre s’han disposat buits a mida per integrar els electrodomèstics. Es componen de forn, microones i nevera.

Després d’ells ens trobem amb una paret amb una gran finestra oberta. Seguidament neix un allargat tram de taulell. Aquest ofereix una àmplia superfície de suport i està equipat amb una pica integrat. El taulell gira cap a la dreta i dóna pas a un segon tram. Aquí s’ha col·locat una moderna placa vitroceràmica.

Una altra gran millora de la reforma integral en aquesta cuina és l’ampliació de la capacitat d’emmagatzematge. El moble de cuina és de color blanc i està present tant a la zona inferior com superior de les taulells. Les superfícies de suport són de color gris. Es tracta d’una combinació de colors molt encertades i que imprimeix una imatge molt actual en aquesta reforma de cuina.

Reformes integrals a Barcelona

Amb Grupo Inventia aconseguiràs que el teu reforma integral tingui tot allò que necessites. Els nostres professionals t’assessoraran de forma personalitzada en tot moment. Ens adaptem a tots els estils i pressupostos. Pots sol·licitar el teu omplint aquest formulari i trucant al 93 209 97 17. Et lliurarem projecte i pressupost de reforma integral sense costos ni compromís.