close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Galileu de Barcelona

Hem acabat un nou treball de reforma integral a Barcelona. El nostre equip s’ha desplaçat fins al carrer Galileu per renovar completament un habitatge. Hem aconseguit crear una llar veritable a través d’un projecte d’interiorisme que hem realitzat a mida.

Les millores aconseguides en aquesta reforma integral les mostrem al següent vídeo que també hem pujat al nostre canal de Youtube. Com es pot apreciar, ens hem encarregat de millorar tota la imatge interior de l’habitatge. A més, hem equipat completament espais clau com la cuina i la cambra de bany.

Gràcies a la nostra versatilitat com a empresa de reformes ens podem adaptar a qualsevol tipus d’estil decoratiu. També disposem d’un catàleg molt ampli i variat de tot tipus d’elements. Si vols fer la reforma integral de casa teva amb Grupo Inventia serà molt senzill i rebràs assessorament personalitzat durant tot el procés.

Reforma de cuina oberta

La cuina és de concepte obert i s’ha utilitzat una distribució en forma de L. Està composta per un taulell allargat que aporta una superfície de suport i de treball molt àmplia. Al mateix temps al taulell s’ha instal·lat una moderna placa vitroceràmica i la pica que en aquest cas d’un sinus.

Una de les millores d’aquesta reforma de cuina és ampliar la capacitat d’emmagatzematge. S’han aprofitat l’espai inferior i superior del taulell per col·locar diversos calaixos i armaris. Alhora són els llocs escollits per integrar els nous electrodomèstics. Concretament el forn i el microones respectivament.

Per la seva banda, la nevera s’ha col·locat al costat dret i també queda integrada al mateix moble de cuina de color blanc. El disseny de la reforma de cuina encaixa amb la nova imatge global que s’ha aplicat a la vivenda. Es combina amb un taulell de color beix i un terra de gres de tonalitat grisa.

Bany modern i funcional

També s’ha renovat en imatge i equipament sanitari la cambra de bany. Igual que per a les cuines, també disposem d’un catàleg molt variat per a reformes de banys. Tenim en estoc tot tipus de lavabos, vàter i altres elements sanitaris per a la teva nova cambra de bany.

En aquest cas s’ha instal·lat un lavabo flotant a la banda esquerra de la cambra de bany. Té dos calaixos per a l’emmagatzematge i us acompanya un mirall de bany quadrat. Just al costat s’ha mantingut un bidet que fa parella amb un vàter de línies modernes amb la cisterna a l’esquena.

Per a la zona d’aigües s’ha escollit un plat de dutxa protegit amb mampares de portes corredisses. Tant les parets com el terra s’han enrajolat amb rajoles grans de tonalitat grisa. S’ha aconseguit generar una cambra de bany fresca i amb un ambient molt agradable.

Projecte d’interiorisme

A més de la reforma de cuina i de la reforma de bany també ens hem encarregat d’aplicar un nou disseny interior a tota la casa. Les nostres expertes d´interiorisme a Barcelona s´han encarregat de plasmar les necessitats dels propietaris en un projecte personalitzat ia mida.

A aquest pis de Barcelona hem imprès un disseny interior contemporani. Ens hem encarregat de generar espais amb més sensació de lluminositat i amplitud que en el seu estat original. Això ho hem aconseguit utilitzant tonalitats neutres als nous elements de la casa.

Hem pintat les parets de blanc i hem instal·lat unes noves portes del mateix color. Gràcies a això, la imatge d’aquest pis és molt més actual i també permet que la llum natural s’expandeixi a tots els racons. Per al nou paviment s’ha escollit un elegant terra de parquet en tons clars de fusta.

Pressupost sense compromís

A Grupo Inventia ens encarreguem de tot allò relacionat amb la reforma integral de la teva llar. Tenim un equip multidisciplinari de professionals que s’encarregaran que la teva nova casa quedi estigui llesta per fer-se servir des del primer dia. Pots sol·licitar el teu pressupost de reforma a Barcelona trucant al 93 209 97 17. El tindrem llest en pocs dies i et lliurarem sense cap compromís.