close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Llacuna de Barcelona

Un nou treball s’uneix a la llista de reformes integrals realitzades per Grupo Inventia. El nostre equip es va desplaçar fins al carrer Llacuna de Barcelona i es va encarregar de renovar per complet un habitatge tant en imatge com en equipament. Aplicant un estil decoratiu contemporani s’han aconseguit espais amb un ambient molt agradable.

Totes les millores realitzades en aquesta reforma integral al carrer Llacuna es poden veure al vídeo que compartim a continuació. Seguidament passarem a comentar els acabats generals més destacats.

Reforma de cuina

La cuina s’ubica en una estança independent i de superfície àmplia. Donades les seves característiques s’ha optat per una distribució de cuina a dos fronts, la millor disposició per aconseguir una àmplia mobilitat a l’hora de fer ús de el nou equipament. A la dreta de l’entrada es vsn encastar els electrodomèstics, compostos per nevera de doble porta, forn i microones.

El costat esquerre l’ocupa una allargat taulell que ofereix una àmplia superfície de suport i de treball. En ella també s’han instal·lat una placa vitroceràmica i una pica. A més, aquesta reforma de cuina compta amb una àmplia capacitat d’emmagatzematge. Tant en la part inferior com superior del taulell de cuina hi ha armaris i calaixos.

Reforma de banys

Els dos banys es van renovar tant en interiorisme com en equipament sanitari. Per a la nova imatge s’han utilitzat rajoles de color beige, els indicats per aconseguir espais amplis i lluminosos. L’estil neutre permet utilitzar altres materials, en aquests casos els mobles de bany presenten acabats en fusta.

En ambdues reformes de bany s’ha optat per un equipament de tres peces. Un lavabo amb moble d’emmagatzematge, un vàter i una dutxa amb mampares de portes corredisses componen aquestes cambres de bany. Amb això les dues estances estan llisten per oferir les millors prestacions des del primer dia.

Reformes integrals a Barcelona

Amb Grupo Inventia tindràs als millors professionals de el sector de les reformes integrals al teu servei. Per demanar qualsevol tipus d’informació, gratuïta i sense compromís, pots trucar-nos al 93 209 97 17 o emplenar aquest formulari.