close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer López Catalán de Barcelona

Hem finalitzat un nou treball de reforma integral. En aquesta ocasió ens hem desplaçat fins al carrer López Catalán de Barcelona. Aquí ens hem encarregat de renovar i millorar la imatge interior i l’equipament de tot l’habitatge. Una reforma integral a Barcelona molt completa el resultat és el d’una llar altament funcional.

Els acabats d’aquesta nova reforma integral els compartim en el següent vídeo. En el nostre canal de Youtube vam pujar els vídeo de tots els treballs que realitzem. Pots veure la nostra manera de treballar i prendre idees per a la llar. També pots sol·licitar el teu projecte de reforma integral trucant al 93 209 97 17.

Nova imatge interior

Un dels objectius d’aquesta reforma a Barcelona era el de renovar i modernitzar la imatge de l’habitatge. Això ha implicat treballs de pintura, canvi de terra i restauració de portes i finestres. Ara tots els espais llueixen una imatge actual a través d’un ambient molt acollidor. Un dels canvis ho veiem en el paviment, per al qual s’ha escollit un terra de parquet en tons mitjans de fusta.

Les parets s’han pintat de color blanc en estances com el saló i els dormitoris. D’aquesta manera s’aprofita a el màxim la llum natural, ja que s’estén a cada racó de la casa. En línies generals s’ha aplicat un disseny d’estil contemporani i s’han aconseguit espais molt lluminosos i visualment amplis.

Reforma integral de cuina

Es tracta d’una reforma de cuina oberta i distribuïda en forma lineal. Aquesta disposició dels nous elements genera una mobilitat perfecta i s’aconsegueix funcionalitat en el seu ús. A l’extrem esquerre s’ha disposat un buit a mida per integrar la nevera. Seguidament neix un taulell que s’estén fins a l’altre extrem de la cuina.

Sobre aquesta s’ha instal·lat una placa vitroceràmica i una pica. A més ofereix superfície de suport i de treball. A la zona inferior s’ha integrat el forn i tant en la part baixa com superior compta amb capacitat d’emmagatzematge. El moble de cuina és de color blanc i la pared s’ha enrajolat amb rajoles de color beige.

Reforma de bany

Un altre dels espais millorats en aquesta reforma integral és la cambra de bany. En l’estança s’ha instal·lat un nou equipament sanitari de tres peces. Es compon d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i un plat de dutxa. Una cambra de bany funcional i perfecte tant per al dia a dia com per als moments més relaxats.

L’interiorisme de la cambra de bany també s’ha renovat. S’ha seguit la línia decorativa general amb tons neutres. D’aquesta manera s’ha aconseguit un espai d’ambient fresc i agradable. Les parets s’han enrajolat amb rajoles de color beige, el mateix que s’ha escollit per a les rajoles de terra.

Reforma integral a Barcelona

Els professionals de Grupo Inventia treballaran perquè la teva llar tingui tot allò que necessites. Oferim un assessorament personalitzat i comptem amb un ampli catàleg per a la nova imatge i equipament de la teva llar. Pots sol·licitar el teu pressupost de reforma integral omplint aquest formulari de contacte. T’ho lliurarem sense cost ni compromís.