close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Mallorca de Barcelona

L’equip d’obra de Grupo Inventia s’ha tornat a desplaçar fins al carrer Mallorca de Barcelona per realitzar una nova reforma integral. En aquesta ocasió ens hem encarregat de millorar per complet tant la imatge de totes les estances com d’instal·lar el nou equipament en espais com la cuina i les cambres de bany.

Una reforma integral molt completa que et presentem en el següent vídeo. Per conèixer tots els treballs de reformes integrals a Barcelona que vam realitzar en Grupo Inventia pots visitar el nostre canal de Youtube. Si vols rebre el teu projecte i pressupost de forma gratuïta pots escriure a info@grupoinventia.es.

Interiorisme

Entre els diversos objectius que presentava aquesta reforma integral un era el de millorar la seva imatge interior. Gràcies al nostre departament especialitzat en interiorisme hem aconseguit dotar l’habitatge d’una imatge moderna i actual. Donades les necessitats dels propietaris hem apostat per un disseny interior contemporani.

D’aquesta manera la majoria de parets s’han pintat de color blanc. Es tracta d’un color perfecte, ja que genera espais molt lluminosos i amplis i accepta tot tipus de decoració. S’ha completat amb la instal·lació d’un nou paviment de parquet. Aquest té acabat en tons mitjans de fusta i genera una imatge càlida i acollidora.

Reforma de cuina

La cuina d’aquesta reforma integral és oberta i està distribuïda a dos fronts. A la part enganxada a la paret s’ha col·locat una allargada taulell que compta amb capacitat d’emmagatzematge a la seva zona inferior i superior. El taulell ofereix una àmplia superfície de suport i de treball. A més s’ha equipat amb una pica i una placa vitroceràmica.

Just davant s’ha col·locat un nou tram de taulell amb armaris a la part inferior. La característica d’aquesta taulell és que sobresurt de la base i pot utilitzar-se com a barra d’esmorzar. S’ha generat un espai perfecte per realitzar menjars disteses. A la dreta de l’entrada hi ha un moble de cuina negre que alberga nevera, forn i microones.

Reforma de banys

En aquesta reforma integral s’han renovat dues cambres de bany. En tots dos s’ha utilitzat una decoració molt similar i tots dos estan equipats per complet. Les parets s’han enrajolat amb rajoles de color beige. Això ha donat lloc a espais frescos i lluminosos, una imatge perfecta per al bany. Per al nou paviment s’ha escollit un terra de gres en un to més fosc de beige.

Per la seva banda cada bany disposa d’un equipament sanitari complet. Al principal s’ha instal·lat un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, una parella de vàter i bidet suspesos i un plat de dutxa protegit amb mampares de portes corredisses. Pel que fa al bany de cortesia, a què s’accedeix a través d’una porta corredissa, disposa de lavabo amb moble i inodor flotant.

Reformes integrals a Barcelona

A Grupo Inventia posem a la teva disposició els millors professionals perquè la teva reforma integral sigui perfecta. Vam elaborar un projecte i pressupost a mida i t’ho lliurem sense costos ni compromís. Pots sol·licitar-trucant al 93 209 97 17.