close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral en carrer Mare de Déu de Coll

Nou treball de reforma integral a Barcelona a càrrec de Grupo Inventia. En aquesta ocasió el nostre equip s’ha desplaçat fins al carrer Mare de Déu del Coll. Allà ens hem encarregat de millorar del tot la imatge general de l’habitatge i d’equipar completament la cuina. En línies generals hem aconseguit modernitzar aquest pis de Barcelona.

Seguidament vam compartir un vídeo en què poden apreciar-se el resultat complet d’aquesta reforma integral a Barcelona. A més d’aquest nou treball al nostre canal de Youtube també podràs veure altres treballs de reformes integrals que hem realitzat.

Imatge renovada

Un dels objectius d’aquesta reforma integral ha estat el de modernitzar i actualitzar la imatge de cada espai. Per a això s’ha apostat per les tonalitats neutres i generar un ambient molt acollidor en estades àmplies i lluminoses. Les parets s’han pintat de color blanc i s’ha aconseguit que la llum natural s’expandeixi a cada racó de la casa.

Una altra millora s’ha realitzat en el dormitori principal, en què s’ha renovat un armari encastat. A més d’haver millorat el confort de l’estança, ara compta amb un ampli espai d’emmagatzematge i d’organització. També s’ha renovat el paviment de tot el pis. Per al nou terra s’ha escollit un parquet en tons naturals de fusta. La combinació dels acabats genera un ambient perfecte per a una llar.

Reforma integral de cuina

En aquesta reforma integral també s’ha dut a terme una completa reforma de cuina. És oberta i està distribuïda en forma de L. Es tracta d’un treball en el qual s’ha aprofitat a l’màxim l’espai i el resultat és el d’una cuina funcional i llista per oferir les millors prestacions. D’entrada el terra és diferent al de la sala d’estar. Per a la cuina s’ha optat per un terra de gres de color gris.

Al ser una cuina oberta la seva imatge segueix la línia decorativa general. D’aquesta manera el moble de cuina presenta un acabat en beige suau. Per la seva banda els taulells es marquen amb un to de beige més fort. La combinació general encaixa molt bé i contribueix a generar un espai lluminós i visualment ampli.

A l’extrem esquerre s’ha disposat un buit a mida per posar la nevera. Just a sobre s’ha integrat al microones. Tot seguit neix una primera taulell equipada amb una placa vitroceràmica. Torça cap a la dreta i dóna pas a un segon tram que alberga l’aigüera. En ambdues zones es disposa de capacitat d’emmagatzematge tant en la part superior com inferior.

Reformes integrals a Barcelona

La nostra empresa de reformes integrals t’ofereix les millors opcions per a la nova imatge i equipament de la teva llar. Treballem amb una àmplia varietat de materials i ens adaptem a tots els estils i pressupostos. Pots sol·licitar el teu trucant al 93 209 97 17 o omplint aquest formulari al nostre web.