close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Nàpols de Barcelona

Recentment vam donar per finalitzada la reforma integral que estàvem realitzant al carrer Nàpols de Barcelona. Gràcies al nostre treball es va aconseguir millorar tant la imatge com el disseny de l’habitatge. En línies generals destaquen els espais amplis i lluminosos, obtinguts en utilitzar tons neutres per pintar les parets i combinar-los amb un terra de parquet.

Abans de detallar els aspectes més destacats d’aquesta nova reforma integral, compartim un vídeo perquè pugueu veure els acabats generals.

Reforma de cuina

La cuina ocupa el seu propi espai i es va distribuir en forma de L. El primer tram de taulell, col·locat a la banda esquerra, ofereix una àmplia superfície de suport i està equipat amb una pica doble. Aquest torça a la dreta per donar pas a un segon tram equipat amb una placa vitroceràmica. A aquesta l’acompanya una campana extractora de disseny. Per la seva banda, en el costat dret es van disposar buits a mida per encastar els electrodomèstics.

El moble de cuina, blanc en la seva totalitat, compta amb diversos calaixos i armaris que ofereixen una àmplia capacitat d’emmagatzematge al llarg de tota la part inferior del taulell de cuina.

Reforma de bany

El disseny de la reforma de bany segueix amb el patró general de l’habitatge, amb un espai de tons neutres i molt lluminós. Les parets es van enrajolar a mitja alçada amb rajoles blanques i es va pintar del mateix color la resta. Es tracta d’un color que combina perfectament amb els acabats en fusta del moble del lavabo.

Quant a l’equipament sanitari, aquesta reforma de bany disposa de lavabo, una parella de vàter i bidet i una dutxa d’obra. La separació d’aquesta amb la resta de l’estança combina una paret amb una mampara de vidre.

Reforma integral a Barcelona

Amb Grupo Inventia tindràs a la teva disposició els millors professionals. Així teva reforma integral tindrà tot allò que necessitis. Pots contactar amb nosaltres i t’informarem sense compromís.