close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Olivera de Barcelona

A l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia hem finalitzat un nou treball de rehabilitació d’habitatge. Ens hem desplaçat fins al carrer Olivera de Barcelona per renovar per complet la imatge i l’equipament de el pis en qüestió. Una nova reforma integral que ha comptat amb el treball conjunt del nostre departament d’interiorisme i el nostre equip d’obra.

En el nostre canal de Youtube hem compartit aquest vídeo. Mostrem els acabats generals aconseguits en aquesta reforma integral a Barcelona. Per conèixer el resultat d’altres treballs et convidem a seguir el nostre canal i les nostres xarxes socials.

Reforma de cuina

Ens trobem amb una cuina de concepte obert i que està distribuïda en forma d’U. S’ha reformat amb la idea d’aconseguir una mobilitat correcta i un ús funcional. D’aquesta manera en el costat dret s’han encastat la nevera, el forn i el microones. Tots aquests electrodomèstics tenen acabat en color blanc.

La part central de la cuina l’ocupa una allargada de sobre. S’ha equipat amb una pica i una placa de cocció. Ja en el costat dret s’ha col·locat una barra d’esmorzar. Així la cuina es converteix en un espai perfecte per realitzar menjars distesos o rebre a les visites. Pel que fa a la imatge s’ha seguit la línia general de la reforma integral. El moble de cuina combina el color blanc amb acabats en fusta.

Reforma de bany

Aquesta reforma integral a Barcelona també a comportat la renovació completa de la cambra de bany. S’ha canviat tot l’equipament sanitari i ara el bany té peces modernes i llestes per oferir les millors prestacions. Es compon d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, una parella de vàter i bidet i un plat de dutxa. Aquest últim es protegeix amb una mampara de portes corredisses transparents.

Per a la nova imatge de la cambra de bany s’ha optat per tonalitats neutres. Les parets s’han enrajolat amb rajoles quadrats de color blanc. Així s’aconsegueix un espai molt lluminós i ampli visualment. Per al paviment s’ha escollit un gres que imita l’acabat en fusta. Una opció perfecta a nivell visual i també pràctica, ja que el seu manteniment és senzill.

Nou interiorisme

A més de la renovació dels espais clau en aquesta reforma integral també s’ha millorat el disseny interior de l’habitatge. Per aprofitar a el màxim la llum natural, tant la sala d’estar com els dormitoris s’han pintat de color blanc. D’aquesta manera s’obtenen espais molt acollidors i agradables per a ser habitats.

El paviment té un paper important en la nova imatge d’aquesta reforma a Barcelona. En aquest cas s’ha instal·lat un terra de parquet en tons mitjans de fusta. A Grupo Inventia disposem d’un ampli catàleg de paviments. És molt senzill trobar el que més s’adapta al teu estil. En un interiorisme contemporani aquest tipus de parquet et garanteix un resultat espectacular.

Reformes integrals a Barcelona

Si creus que la teva llar necessita una renovació, a Grupo Inventia disposem dels millors professionals de sector. Vam elaborar un projecte i pressupost de reforma integral que et lliurem gratis i sense compromís. Pots sol·licitar-trucant al 93 209 97 17 o omplint aquest formulari.