close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Pallars de Barcelona

Ens hem encarregat de dur a terme la reforma integral d’aquest habitatge en carrer Pallars de Barcelona. Un nou treball que s’uneix a la llarga llista de reformes integrals finalitzades per Grupo Inventia. El nostre equip ha preparat un projecte en el qual s’han millorat tant els aspectes de l’interiorisme de les estances com de l’equipament de les mateixes.

A les nostres xarxes socials i canal de Youtube compartim el vídeo en què presentem els acabats d’aquesta reforma a Barcelona. Segueix-nos i coneix tots els treballs de rehabilitació d’habitatges que hem realitzat tant a la ciutat de Barcelona com a municipis de les rodalies.

Reforma integral de cuina en U

Es tracta d’una reforma de cuina oberta i que s’ha distribuït en forma d’U. Ara cada element ocupa el lloc indicat i ofereix una major funcionalitat en el seu ús. Al ser una cuina oberta s’ha utilitzat un disseny d’acord a la resta de l’habitatge. D’aquesta manera s’ha instal·lat un moble de cuina de color blanc que es combina amb taulells grisos. El resultat és el d’un espai lluminós i ampli.

A l’extrem de l’esquerra s’ha integrat la nevera i també disposa d’un petit tram de taulell. El taulell central és allargat i ofereix un àmplia superfície de suport i de treball. Al seu torn està equipat amb una placa de cocció de tres fogons i un forn integrat a la part inferior. El taulell torça cap a la dreta i apareix un nou tram que pot utilitzar-se com a barra d’esmorzar.

Nous banys

Altres espais renovats en aquesta reforma integral a Barcelona són les cambres de bany. Ara els dues compten amb un disseny renovat i molt adequat per a unes estances d’ús diari. En ambdues reformes de bany les parets s’han enrajolat amb rajoles beige i s’ha aconseguit un ambient fresc i agradable. Al bany principal la paret de la dutxa s’ha enrajolat amb rajoles imitació fusta.

S’ha apostat per un equipament sanitari modern i funcional. Disposen de lavabo amb moble de bany incorporat i un vàter. En el cas del bany principal també s’ha renovat el citat plat de dutxa que queda protegit amb mampares de portes corredisses. El bany de cortesia s’ha pensat com un espai extra d’higiene diària.

Projecte d’interiorisme

Un punt importants en aquest projecte de reforma integral ha estat el de millorar i modernitzar la imatge de tots els espais de l’habitatge. S’ha apostat per un disseny d’estil contemporani en què els tons neutres són els protagonistes. D’aquesta manera s’aconsegueixen espais molt lluminosos i acollidors, característiques perfectes per a una llar.

La majoria de les parets s’han pintat en to gris suau. Propicia que la llum natural procedent de l’exterior s’expandeixi a cada racó. També s’ha renovat el paviment i ara espais com la sala d’estar o els dormitoris llueixen un terra de parquet. La combinació genera calidesa i un ambient de benestar perfecte per al dia a dia i també per moments més calmats.

Reforma integral a Barcelona

Amb Grupo Inventia aconseguiràs que la teva llar llueixi tal com desitja. Pots sol·licitar el teu projecte de reforma integral trucant al 93 209 97 17 o omplint aquest formulari de contacte. Et lliurarem projecte + pressupost sense cap tipus de cost ni compromís.