close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer París de Barcelona

A l’empresa de reformes Grupo Inventia hem finalitzat una nou treball. Ens hem encarregat de dur a terme la reforma integral d’un habitatge situat al carrer París de Barcelona. S’han realitzat treballs de millora tant en el disseny interior de totes els espais com en l’equipament d’estances clau.

Abans de passar a comentar els detalls d’aquesta nova reforma a Barcelona compartim aquest vídeo. En ell es poden veure els acabats generals de la seva nova imatge. Per conèixer més treballs de reforma integral de Grupo Inventia et convidem a seguir-nos al nostre canal de Youtube.

Nou interiorisme

Per a la nova imatge d’aquesta reforma integral s’ha utilitzat un disseny contemporani. Es tracta d’un disseny decoratiu en el qual les tonalitats neutres són les protagonistes. D’aquesta manera s’aconsegueix generar estances àmplies i molt lluminoses en tots els espais. Ara les estances com el saló i els dormitoris compten amb un ambient molt agradable i càlid.

Les parets s’han pintat amb un suau to de color beige. Així la llum natural pot arribar a cada racó de l’habitatge. Per a les noves portes i sòcols s’ha escollit el color blanc, integrant-los en el disseny i fent-los destacar. Un altre detall de la nova imatge d’aquesta reforma integral és el paviment. S’ha apostat per un terra de parquet en tons naturals de fusta. La imatge resultant és molt actual.

Reforma integral de cuina

Es tracta d’una cuina oberta amb una península en forma de L i una illa de cuina. Aquest últim element àmplia la superfície de suport i compta amb capacitat d’emmagatzematge és la seva part inferior. A més s’ha instal·lat la placa vitroceràmica. Just davant hi ha la península de cuina. Aquest compte amb una allargada taulell que està equipada amb una pica.

S’han col·locat calaixos i armaris per a l’emmagatzematge tant en la seva zona inferior com superior. En la seva part baixa també s’han integrat al rentavaixelles i el forn. A la part dreta s’ha disposat un buit a mida per posar la nevera. En línies generals es tracta d’una cuina molt funcional i llista per oferir les millors prestacions.

Reforma de banys

En aquesta reforma integral també s’ha realitzat una completa renovació de quarts de bany. Ara tant el bany suite com el de cortesia compten amb un equipament sanitari complet i funcional. Cada cambra de bany s’ha equipat amb un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter flotant i una dutxa protegida amb mampares de portes corredisses.

La nova imatge d’aquesta reforma de banys també llueix molt semblant. Encara que hi ha alguns detalls personalitzats s’ha imprès un disseny neutre amb el que s’ha aconseguit un ambient acollidor. En tots dos s’han utilitzat rajoles de color beige per enrajolar les parets. A la paret del lavabo de lavabo del bany suite també s’han fet servir rajoles tipus hidràulic. Per al nou paviment s’ha escollit un terra ceràmic imitació parquet.

Reforma integral a Barcelona

Els professionals de Grupo Inventia treballaran de manera personalitzada per oferir-te les millors opcions en la teva reforma integral. Et lliurem tnsu projecte i pressupost de reforma gratis i sense compromís. Pots sol·licitar-los omplint aquest formulari web o trucant al 93 209 97 17.