close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Pau Alsina de Barcelona

Un nou treball de reforma integral ens porta fins al carrer Pau Alsina de Barcelona. Ens hem encarregat de millorar tots els aspectes d’un habitatge. Des de la part del disseny interior fins a la posada a punt de totes les instal·lacions. Gràcies a la nostra versatilitat com a empresa de reformes podem adequar-nos a tot tipus de demandes.

Tots els nostres projectes són a mida i personalitzats per a cada client. En aquesta ocasió la demanda era concisa: aplicar un nou interiorisme i reformar les dues cambres de bany. Ara aquest pis està llest per funcionar com una veritable llar. Per apreciar els acabats d’aquesta reforma a Barcelona compartim el vídeo següent.

Disseny contemporani

El primer pas en aquesta reforma integral a Barcelona és definir la nova imatge de cada espai de la vivenda. Per aquest cas, en concret hem optat per un disseny interior contemporani. Com a objectiu, tenim crear espais lluminosos i potenciar l’amplitud visual. Ho hem aconseguit utilitzant tons neutres per pintar les parets.

Ens hem decantat pel color blanc, ja que és una gran opció en aquests tipus i casos. Permet que la llum flueixi amb naturalitat a tots els racons de la casa. A més, aquest pis compta amb una gran entrada de llum natural. Aquesta imatge la veiem tant al saló i al menjador com a cadascun dels dormitoris.

També ens hem encarregat de col·locar el nou paviment. En aquesta parcel·la ens hem decantat per un terra de parquet en tons mitjans de fusta. És una combinació molt encertada i que potencia la sensació de calidesa. Aplicar-ho a una llar familiar és una característica molt positiva.

Reforma de banys

També ens hem encarregat de la reforma de banys d’aquest habitatge. Es tracta d’un bany suite i una cambra de bany, tots dos renovats del tot. Ara tenen una imatge actual i tres peces sanitàries modernes i funcionals. Disposem d’un catàleg ampli i variat perquè les reformes de banys tinguin tot el que necessites.

Ara cada espai de neteja compta amb un lavabo amb moble demmagatzematge incorporat. L’acompanya un vàter de línies modernes i una zona d’aigües. Per aquesta darrera hem instal·lat un plat de dutxa que queda protegit per unes mampares transparents. Per a la nova imatge hem enrajolat les parets amb rajoles de color beix, igual que les rajoles del terra. Gràcies a aquest nou estil hem aconseguit uns banys d’ambient fresc i relaxat.

Pressupost de reforma integral

Si vols renovar la teva llar contacta amb nosaltres i demana el teu pressupost. En pocs dies el tindrem preparat i t’ho lliurarem amb un projecte personalitzat. Truca’ns al 93 209 97 17.