close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Pintor Tapiró de Barcelona

A Grupo Invetnia continuem sumant reformes integrals finalitzades. En aquesta ocasió el nostre propòsit era modernitzar l’interiorisme i instal·lar un nou equipament en un habitatge situat al carrer Pintor Tapino de Barcelona. Recordem que per a sol·licitar un projecte de reforma integral sense cost ni compromís pots trucar-nos al 93 209 97 17.

Com es pot veure al vídeo nostre departament especialitzat en disseny interior van treballar en l’aplicació d’un estil contemporani. Apostant per tonalitats neutres s’han aconseguit espais molt amplis i lluminosos. A això també contribueix el magnífic terra de parquet en tons mitjans de fusta que s’ha col·locat.

Reformes de cuines

En aquest habitatge la cuina es troba a una estança independent i de superfície rectangular. Donades aquestes característiques s’ha escollit una distribució lineal per ubicar els nous elements. Al extrem de la banda esquerra s’han deixat buits a mida per encastar la nevera, el forn i el microones. Seguidament neix una allargat taulell equipat amb una placa vitroceràmica i una pica doble. A més, ofereix molta superfície de suport i de treball.

Aquesta reforma de cuina també a implicat millores en la imatge de l’estança. S’ha optat per un moble de cuina blanc, el mateix color de les rajoles amb els quals s’ha enrajolat la paret. Per al paviment s’ha escollit un terra de gres en to gris, un encert tant en el visual com en el pràctic.

Banys renovats

Els dos banys amb què compta l’habitatge han vist millorada tant la seva imatge com el seu equipament sanitari. En tots dos casos s’han enrajolat les parets amb rajoles beige, generant espais molt frescos i acollidors. Aquesta tonalitat general ha permès introduir altres acabats, com el color blanc o els acabats en fusta dels mobles de bany.

A Grupo Inventia disposem d’un ampli catàleg d’elements sanitaris per a una reforma de bany i en aquest cas també s’han complert les expectatives. Ara cada estança está llesta per oferir les millors prestacions amb un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i un plat de dutxa. Dos banys perfectes tant per a les exigències del dia a dia com per als moments més relaxats.

Reformes integrals a Barcelona

Un projecte de reforma integral a Barcelona gratis i sense compromís? A Grupo Inventia t’oferim això i un assessorament personalitzat durant tot el període de les obres. Per demanar qualsevol tipus d’informació pots contactar amb nosaltres i un dels nostres professionals et respondrà a totes les teves preguntes.