close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Ramón Turró de Barcelona

A l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia hem finalitzat un nou treball de rehabilitació d’habitatge. Per dur-la a terme ens hem desplaçat fins al carrer Ramón Turró de Barcelona. Gràcies a aquesta nova reforma integral hem millorat del tot la imatge i l’equipament a tots els espais de l’immoble.

Abans de repassar els detalls d’aquesta nova reforma integral a Barcelona compartim un vídeo. En ell poden apreciar-se els acabats generals aconseguits per l’equip de Grupo Inventia. Si vols conèixer més sobre el nostre treball pots veure més reformes integrals al nostre canal de Youtube.

Interiorisme renovat

Després de la reforma integral l’habitatge llueix una imatge contemporània, encara que manté elements originals. Gràcies a això s’ha aconseguit mantenir l’essència d’abans amb les comoditats necessàries avui dia. Les parets s’han pintat amb tonalitats neutres, les millors per generar espais amplis i lluminosos.

El disseny global es completa amb un terra ceràmic imitació fusta. Gràcies als treballs de reforma integral s’han aconseguit uns acabats i un ambient perfectes per a una llar. A la galeria annexa a la cuina s’accedeix a través de dos arcs obert. Generen una imatge única que es completa amb les rajoles ceràmiques originals que s’han conservat a les parets.

Reforma integral de cuina

La reforma integral ens presenta una cuina de concepte obert i distribuïda en forma de L. A més aquesta cuina disposa d’una barra d’esmorzar àmplia i allargada. D’aquesta manera s’aconsegueix major superfície de suport i de treball. A més d’un espai ideal per a dinars disteses.

A l’extrem esquerre s’han integrat tots els electrodomèstics. Es componen de nevera, forn, microones i rentavaixelles. Tots ells presenten acabats en color blanc a joc amb tot el mobiliari de cuina. Seguidament neix un taulell amb una pica integrada i que compta amb capacitat d’emmagatzematge a la seva zona inferior i superior. A mà esquerra trobem una altra taulell equipada amb una placa vitroceràmica.

Reforma de banys

Els dos banys amb què compta l’habitatge s’han renovat per complet en aquesta reforma integral. En tots dos casos s’ha utilitzat un disseny contemporani per imprimir la seva nova imatge. Les parets s’han enrajolat amb rajoles en tons neutres. Destaquen les d’imitació fusta al bany principal i els tipus metro de color blanc al lavabo.

Per a l’equipament sanitari s’ha optat per un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat. D’aquesta manera els banys poden organitzar-se perfectament. A aquest li acompanya un vàter d’imatge clàssica amb línies modernes i una zona d’aigües. Per a aquest últim elements s’ha escollit un plat de dutxa amb tancaments de portes corredisses.

Reformes integrals a Barcelona

Els professionals de Grupo Inventia t’assessoraran de manera personalitzada perquè la reforma integral de la teva llar sigui perfecta. Elaborem projectes de reformes integrals a Barcelona i rodalies i ens adaptem a tots els pressupostos. Pots sol·licitar el teu omplint aquest formulari i cridant al 93 209 97 17. T’ho entreguem sense cost ni compromís.