close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Ramon Turró

3 agost, 2015 · Uncategorized · Etiquetes:

Fa escassament uns dies que en Grup Inventia vam concloure la reforma integral que estàvem duent a terme en un habitatge situat al carrer Ramon Turró de Barcelona. Després apreciar els acabats d’aquesta reforma, podem concloure en que es van aconseguir els resultats desitjats pels propietaris de l’immoble.

Es va tractar d’una rehabilitació total, en la qual totes les estances van veure millorat el seu disseny interior i en la qual estances com la cuina o les cambres de bany es van equipar completament. Totes les millores realitzades en aquesta reforma integral les pots apreciar en el següent vídeo.

Cuina oberta i distribuïda en U

Per a la reforma de cuina, que és oberta al saló, vam optar per una distribució en U, ja que era distribució que millor s’adaptava a la superfície disponible. Sent una cuina molt àmplia, a l’extrem de la part de la dreta es van col·locar els nous electrodomèstics, tots encastats per aprofitar millor l’espai. A continuació es va col·locar el primer tram de taulell, en el qual es va disposar una pica d’un sol si.

En el taulell de la part central es va col·locar una elegant placa vitroceràmica acompanyada per una campana extractora camuflada en el moble de la cuina. Ja a la banda esquerra, l’obert, es va col·locar el tercer tram de placa de cuina en què a més d’oferir una bona superfície de suport, pot utilitzar-se com barra tipus cuina americana.

Reforma de cambres de bany

L’habitatge disposa de dues cambres de bany i tots dos han estat rehabilitats. En les dues reformes de bany es va utilitzar un estil molt similar en base a un enrajolat complet amb rajoles de color marró clar per a les parets i el terra. En tots dos es respira un ambient ampli i lluminós.

Pel que fa a l’equipament sanitari, al bany principal es van instal·lar un lavabo, un bidet, un vàter i es va rehabilitar la banyera. Per la seva banda, al bany de cortesia es va instal·lar un plat de dutxa acompanyat per un ampli lavabo i un vàter.

Reformes integrals a Barcelona

Grupo Inventia t’ofereix el millor projecte per a la reforma integral de la teva llar. Tot això sense compromís i de forma gratuïta contactant amb nosaltres.