close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral finalitzada al carrer Rocafort

Fa escassos dies que vam donar per finalitzats els treballs de reforma integral que estàvem duent a terme en un habitatge situat al carrer Rocafort de Barcelona. Es va tractar d’una rehabilitació total tant en disseny com en equipament, encara que en algunes estances es van mantenir els paviments originals. La millor combinació entre els temps d’abans i els actuals.

Totes les millores realitzades en aquesta nova reforma integral les podeu veure en el següent vídeo.

Reforma de cuina

La cuina és oberta i està distribuïda a dos fronts. La part principal d’aquesta reforma de cuina es va situar a la part esquerra de l’estança i en el seu extrem es encastraron els electrodomèstics. Aquests estan compostos per una nevera, un forn i un microones. Seguidament neix el taulell, sobre la qual es va disposar una pica d’un sol si. A més, aquesta ofereix una àmplia superfície de suport i compta amb capacitat d’emmagatzematge a la part inferior.

Just davant es va col·locar una nou taulell, equipat amb una placa vitroceràmica i que pot utilitzar-se com barra de cuina. Es tracta d’una opció molt còmoda per realitzar petites ingestes sense necessitat de desplaçar-se a la taula.

Reforma de bany

Per al disseny interior de la cambra de bany es va apostar per un enrajolat a mitja alçada amb rajoles de color blanc i es va pintar de gris la resta de paret. A més, es van utilitzar vidres de colors a la finestra. Amb això es va aconseguir un ambient fresc a la part que acollidor.

Per la seva banda, l’equipament sanitari està compost per un lavabo de disseny ovalat amb moble incorporat, un vàter i una dutxa protegida amb mampares de portes corredisses.

Reforma integral a Barcelona

A Grupo Inventia trobaràs tot allò que necessites perquè la teva reforma integral sigui espectacular. Contacta amb nosaltres i t’informarem sense cap compromís.