close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Rosselló de Barcelona

A l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia hem conclòs un nou treball de renovació d’habitatge a Barcelona. Concretament ens desplacem fins al carrer Rosselló. En aquesta nova reforma integral ens encarreguem de millorar tant l’interiorisme de totes els espais. També d’equipar completament estances tan importants com la cuina i les cambres de bany.

Les millores realitzades en aquesta reforma integral a Barcelona han estat molt satisfactòries per als propietaris. Abans d’iniciar algun tipus d’obra, vam lliurar el projecte de reforma perquè tot quedés establert des de l’inici. Pots sol·licitar el teu de forma gratuïta i sense compromís omplint aquest formulari.

Nova imatge

L’objectiu d’aquesta reforma integral era el d’imprimir una nova imatge a l’habitatge. Per això el nostre departament d’interiorisme treball basant-se en estil decoratiu contemporani. Els tons neutres són els protagonista i s’han aconseguit espais molt lluminosos i visualment amplis. A més és una nova imatge que pot decorar-se amb qualsevol estil.

Les parets de la sala, dormitoris, passadís, etc. s’han pintat amb una tonalitat suau de beige. Aquest color genera un ambient agradable i acollidor. Al seu torn permet introduir altres acabats, com les portes de color blanc que s’han col·locat. La imatge general es completa amb un terra de parquet en tons mitjans de fusta. Una opció perfecta a nivell visual.

Reforma de cuina

En aquesta reforma integral a Barcelona ens trobem amb una cuina de concepte obert. Al ser un espai ampli es va utilitzar una distribució a dos fronts. A la part oberta ens trobem amb un taulell equipada amb la pica i que també funciona com a barra d’esmorzar. Al seu torn a la zona inferior hi ha diversos calaixos per a l’emmagatzematge de cuina.

L’altra part d’aquesta cuina s’estructura en forma de L. D’una banda tenim un taulell equipat amb una placa de cocció i la seva corresponent campa extractora. Per l’altre tenim un moble de cuina d’acabats en fusta que aporta més capacitat d’emmagatzematge. En aquest moble també s’han encastat la resta d’electrodomèstics. Parlem d’una nevera, un forn i un microones.

Reforma de banys

Altres espais renovats per complet en aquesta reforma integral han estat les cambres de bany. Es tracta de dues cambres de bany el nou equipament sanitari aquesta llest per oferir les millors prestacions. En tots dos casos s’ha instal·lat un lavabo amb moble incorporat, un vàter i un plat de dutxa amb mampares transparents.

Per a la nova imatge de les cambres de bany s’ha seguit la línia decorativa general de l’habitatge. Llavors les parets s’han enrajolat amb rajoles tipus metre de color blanc. S’ha aconseguit una imatge moderna i actual que genera espais molt lluminosos. Es tracta de cambres de bany molt còmodes tant per diari com per a moments més relaxats.

Reforma integral a Barcelona

A Grupo Inventia posem a la teva disposició a professionals amb àmplia experiència en el sector de les reformes integrals. Durant tot el procés de la feina també rebràs assessorament personalitzat per part del nostre departament d’interiorisme. Pots trucar-nos al 93 209 97 17 i sol·licitar el teu projecte gratis i sense compromís.