close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Sant Ildefons de Barcelona

Nou treball de reforma integral a Barcelona finalitzat. A Grupo Inventia ens hem desplaçat fins al carrer Sant Idelfons per realitzar una completa renovació tant en el disseny interior com a l’equipament de les estances d’aquest habitatge. Ara, aquesta llueix una imatge moderna i està llesta per oferir les millors prestacions.

Com es pot veure en el següent vídeo cada espai de la casa ofereix molta funcionalitat, començant, per exemple, amb el rebedor. Just a l’entrada de l’habitatge s’ha col·locat un pràctic armari perfecte per a l’emmagatzematge. A partir d’aquí, s’ha utilitzat pintura neutra per a les parets i s’ha col·locat un elegant terra de parquet.

Cuina oberta

La cuina és de concepte obert i està distribuïda en forma d’U. A l’extrem de la part dreta s’ha habilitat un buit a mida per poder encastar la nevera. A aquest li segueix un taulell que compta amb armaris i calaixos per a l’emmagatzematge tant en la seva part inferior com superior. Sobre ella s’ha instal·lat una placa vitroceràmica, acompanyada d’una campana extractora extraïble.

A la part central també trobem un tram de taulell equipat amb una pica i emmagatzematge és la seva zona inferior. Ja a la banda esquerra d’aquesta reforma de cuina, l’obert a la sala d’estar, se situa una barra de cuina amb doble funció. A més de ser un element divisor d’espais, també pot utilitzar-se com a barra d’esmorzar.

Reforma de bany

A la cambra de bany s’accedeix a través d’una porta corredissa, un element perfecte per aprofitar al màxim l’espai de l’habitació. En aquesta reforma de bany les parets s’han enrajolat amb rajoles beige, l’objectiu era el d’aconseguir un espai fresc i agradable, ja que és d’ús diari i es buscava generar un ambient lleuger.

En ell s’ha instal·lat un lavabo amb moble d’emmagatzematge, un vàter i un plat de dutxa que queda protegit per unes mampares de portes corredisses. Es tracta d’una cambra de bany espaiós i també compta amb un buit a mida per poder col·locar la rentadora.

Reformes integrals a Barcelona

A Grupo Inventia posem al teu servei als millors professionals de el sector de les reformes integrals a Barcelona. Pots trucar-nos al 93 209 97 17 i t’informarem sense compromís de tots els serveis que oferim.