close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma Integral al carrer Santa Matilde de Barcelona

Un nou treball de reforma integral finalitzat ens porta fins al carrer de Santa Matilde de Barcelona. Aquí ens hem encarregat millor tant la imatge com l’equipament de tots els espais d’aquest pis. En base als gustos i les necessitats dels propietaris hem treballat per aconseguir una llar d’aspecte modern i que ofereixi les millors prestacions.

Gràcies a la versatilitat dels nostres professionals ia l’ampli catàleg amb què treballem podem adaptar-nos a tots els estils. També adeqüem els projectes de reforma integral sobre la base del pressupost disponible sense renunciar a les millors qualitats del mercat. Si vius a Barcelona o rodalies i vols reformar la teva llar a Grupo Inventia treballarem per aconseguir el millor resultat. Pots sol·licitar el teu projecte de reforma trucant al 93 209 97 17.

A continuació presentem els acabats generals en un vídeo. D’aquesta manera es poden apreciar totes les millores realitzades a cada espai. Per veure més treballs de reformes integrals finalitzades et convidem a seguir-nos a les nostres xarxes socials. Les actualitzem diàriament perquè puguis estar al dia de com avancen els nostres projectes de reforma a Barcelona i rodalies.

Interiorisme renovat

Per a la nova imatge de l?habitatge s’ha apostat per un interiorisme contemporani. En aquest els tons neutres prenen protagonisme, ja que són els millors per aconseguir espais amb molta llum i amplitud visual. Dues característiques perfectes per dotar una llar de l’ambient acollidor que es mereix i que aporta tant de benestar.

En aquest cas, la majoria de les parets s’han pintat de color blanc. L´habitatge compta amb grans entrades de llum natural i el color blanc permet que aquesta s´expandeixi a cada racó de la casa. De la mateixa manera, les noves portes, els seus marcs i els sòcols també es presenten en color blanc. El nostre departament d´interiorisme a Barcelona ha aconseguit crear una imatge homogènia i molt fluida.

Un altre detall que potencia aquesta nova imatge moderna i contemporània és el nou paviment que s’ha col·locat als espais comuns. Es tracta d´un terra ceràmic imitació parquet que aporta calidesa l’ambient. Visualment és una gran opció i a nivell pràctic es tracta d’un material resistent i durador.

Reforma integral de cuina

La cuina la trobem a un espai propi i independent. Compta amb una superfície àmplia i la nova distribució dels elements té forma de U. Aquesta disposició ofereix una gran mobilitat i cada elements s’ubica al millor lloc per generar funcionalitat en el seu ús. Tot això amb un nou mobiliari de cuina en color blanc i uns taulells amb acabat en color negre.

A la banda esquerra de la cuina s’ha col·locat un primer tram de taulell. És ampli i disposa de superfície de suport i de treball. Sobre aquest taulell s’han instal·lat la placa vitroceràmica i l’aigüera. A la part inferior, a més de capacitat d’emmagatzematge, s’ha integrat el forn. També s’han col·locat diversos armaris a la zona superior.

El taulell torça cap a la dreta i dóna pas a un segon tram. És més estret però funciona perfectament com a superfície de suport per a petits electrodomèstics. Ja al costat dret d’aquesta reforma de cuina s’han disposat buits a mida per integrar-hi la nevera, el microones i la rentadora. Tots els electrodomèstics es presenten amb un acabat blanc a joc amb el moble de cuina.

Reforma de bany

A la cambra de bany s’ha mantingut l’interiorisme predominant a tot l’habitatge. Es combinen tons neutres i acabats de fusta per generar un espai agradable i fresc. Es tracta de dues característiques essencials en un espai dús diari com la cambra de bany. A més, també s’ha renovat tot el seu equipament sanitari.

D’aquesta manera a la reforma de bany s’ha instal·lat un nou lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i una zona d’aigües. Aquesta última és un plat de dutxa quadrat que queda protegit amb unes mampares de portes corredisses transparents. D’aquesta manera a més de complir la seva funció no li resta espai visual a la cambra de bany.

Les parets del bany s’han pintat de color blanc, mentre que les parets de la dutxa s’han enrajolat amb diferents rajoles. S’han fet servir rajoles de color blanc i amb un acabat imitació fusta. Amb aquests darrers es combina perfectament el nou paviment ceràmic imitació parquet.

Projecte de reforma integral personalitzat

A l’empresa de reformes Grupo Inventia comptem amb els millors professionals del sector. Gràcies a la seva experiència aconseguiràs que casa teva tingui tot allò que necessites, tant en disseny interior com en equipament. Els nostres projectes de reformes integrals són personalitzats i a mida perquè la teva llar es presenti com un espai personal i únic.