close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Torns de Barcelona

Un nou treball s’uneix al llistat de reformes integrales a Barcelona finalitzades. El nostre equip de interiorisme i reformes es va desplaçar al carrer Torns per renovar completament aquest habitatge, imprimint una nova imatge i equipant per complet estances com la cuina i les cambres de bany.

A més, també es van moblar els dormitoris i també les zones de la sala i del menjador. Pel que fa a el mobiliari, es van col·locar uns tamborets a l’illa de cuina. Totes les millores dutes a terme en aquesta reforma integral les podeu veure en aquest vídeo.

Reforma de cuina

Es tracta d’una cuina de concepte obert distribuïda a dos fronts. Un d’ells és l’esmentada illa de cuina, que ofereix superfície de suport i de treball i que també pot utilitzar-se com a barra d’esmorzar. A més, aquest ha estat el lloc escollit per a col·locar l’aigüera. La zona inferior compta amb uns armaris que amplien la capacitat d’emmagatzematge a la cuina.

A l’altre front, a l’extrem s’han encastat els electrodomèstics, compostos per forn, microones i una nevera camuflada per les portes del moble de cuina. Tot seguit neix un tram de taulell a mesura en què s’ha col·locat una moderna placa vitroceràmica. Tant a la zona inferior com superior hi ha armaris i calaixos per a l’emmagatzematge.

Reforma de banys

L’habitatge compta amb dues cambres de bany en què s’ha utilitzat el mateix disseny interior per a la seva nova imatge. Les parets s’han enrajolat a mitja alçada amb rajoles bisellades de color blanc i s’ha col·locat un terra tipus hidràulic. En aquests banys amplis i lluminosos també apareixen acabats en fusta, concretament en els mobles de lavabo.

Per a l’equipament sanitari s’ha optat per banys de tres peces, funcionals i llistes per oferir les millors prestacions en el seu ús. D’aquesta manera, en cada reforma de bany s’ha instal·lat un vàter, un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat i un plat de dutxa que queda protegit per mampares de portes corredisses.

Reformes integrals a Barcelona

A Grupo Inventia t’oferim un projecte de reforma integral a la mida de les teves necessitats i pressupost. Per sol·licitar-ho pots trucar-nos directament al 93 209 97 17, un dels nostres experts t’atendrà i t’explicarà tots els serveis que oferim.