close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a la Carretera de la Bordeta

L’equip de Grupo Inventia es va desplaçar fins a la Carretera de la Bordeta de Barcelona per realitzar la completa reforma integral d’un habitatge. S’hi va aconseguir millorar tant la imatge com l’equipament d’estances clau com la cuina o el bany.

En línies generals es van aconseguir uns acabats d’estil contemporani i es van generar espais perfectes tant per al dia a dia com per als moments més relaxats. En el següent vídeo es pot apreciar el resultat d’aquesta nova reforma integral a Barcelona.

Reforma de cuina

La cuina s’ubica en un espai obert a la sala d’estar i està distribuïda en forma d’U. A la part esquerra es va disposar un buit a mida per posar la nevera i tot seguit un tram de taulell. Aquest ofereix una àmplia superfície de suport i està equipat amb una placa vitroceràmica i un forn encastat a la part inferior. Aquesta zona també compta amb calaixos i armaris per a l’emmagatzematge tant en la part inferior com superior.

El taulell torça cap a la dreta i dóna pas a un segon tram equipat amb una pica individual. En el moble de cuina superior es va encastar el microones. Ja en el costat dret, el obert a la sala d’estar, es va col·locar una nou taulell que, a més d’ampliar la superfície de suport i de treball, funciona com a barra de cuina.

Reforma de bany

En la cambra de bany es va buscar imprimir una imatge moderna amb la qual s’aconseguís un espai ampli i lluminós. Per a això, les parets es van enrajolar per complet amb rajoles de color beige i es va combinar amb un paviment gris. Aquest disseny tan neutre permetre la introducció d’altres acabats, com els de fusta que presenta el moble del lavabo.

L’equipament sanitari també es va renovar completament i ara ofereix les millors prestacions i funcionalitat en el seu ús. Es compon per un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter d’imatge clàssica i una dutxa protegida amb mampares de portes corredisses transparents.

Reforma integral a Barcelona

A Grupo Inventia t’oferim els millors projectes per la teva reforma integral d’habitatge. Per sol·licitar el teu pots contactar amb nosaltres sense cap compromís.