close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral de casa a Ripollet

Un nou treball de reforma integral finalitzat ens porta fins al municipi de Ripollet. Allà ens hem encarregat de renovar per complet la imatge i l’equipament d’aquesta casa. A més de treballar a Barcelona ciutat també ens desplacem a localitats de les rodalies. En aquesta ocasió ha estat Ripollet i en aquesta web pots veure reformes integrals a Terrassa, Sabadell, Viladecans, Badalona, etc.

En el següent vídeo compartim els acabats d’aquesta nova reforma integral a Ripollet. Un projecte en el qual s’han realitzat millores en el disseny interior de tot l’habitatge. També s’han renovat les seves instal·lacions i s’han equipat els espais de la cuina i de la cambra de bany. Segueix-nos a xarxes socials per conèixer les reformes integrals a Barcelona i rodalies que anem finalitzant. Novetats diàriament.

Grupo Inventia som una empresa de reformes versàtil i que s’adapta a totes les teves necessitats. Oferim les millors qualitats del mercat al costat d’un treball professional per part d’experts en els sectors de les reformes i de l’interiorisme. Elaborem el teu pressupost de reforma integral sense cap cost ni compromís. Sol·licita el teu trucant al 93 209 97 17.

Reforma integral de cuina

La cuina s’ubica en una estança pròpia i compta amb una gran superfície. Un cop renovada i millorada compta amb l’espai indicat per confeccionar una zona office que es pot moblar amb taula i cadires. Un bon detall d’aquesta reforma de cuina és que s’accedeix a ella per una porta corredissa. Es tracta d’un element perfecte per aprofitar al màxim l’espai disponible.

El nou mobiliari de cuina se situa en la zona dreta. Es presenta amb una combinació de color blanc per la part inferior i d’acabats en fusta per a la superior. Gràcies a això s’ha aconseguit implementar un ampli espai d’emmagatzematge a la cuina. Els taulells i els tiradors dels calaixos també són de color blanc, a l’igual que les parets. Per al nou paviment s’han escollit rajoles de color beige.

A l’extrem de la dreta s’han disposat buits a mida per integrar el forn i el microones. A l’extrem esquerre hi ha un per fer el mateix amb la nevera. Sobre el taulell principal s’han instal·lat una placa vitroceràmica i la pica. En el fons d’aquesta reforma de cuina apareix un altre tram de placa de cuina que amplia la superfície de suport i de treball.

Reforma de bany

La cambra de bany és una altra de les estances que s’han renovat per complet en aquesta reforma integral a Ripollet. A ell també s’accedeix a través d’una porta corredissa de color blanc. D’aquesta manera s’ha pogut treballar de manera més lliure en la ubicació de el nou equipament sanitari.

Una de les noves peces sanitàries és el lavabo doble. És molt funcional i compta amb dos calaixos que aporten capacitat d’emmagatzematge a la seva zona inferior. A la dreta d’aquesta reforma de bany s’ha instal·lat una parella de vàter i bidet. Els dos sanitaris es presenten amb unes línies modernes que encaixen molt bé en la nova imatge. A la banda esquerra s’ha col·locat un nou plat de dutxa protegit amb mampares de portes corredisses.

Les parets d’aquesta reforma de bany s’ha enrajolat completament. Per a aquesta acció s’han utilitzat rajoles grans en color beige i gris. En tots dos casos es presenta un acabat que simula el marbre. Per al nou paviment s’han escollit rajoles grises amb el mateix acabat que les parets. En línies generals una cambra de bany altament funcional.

Nou interiorisme

Un altre dels aspectes millorats en aquesta reforma integral és el de el disseny interior de l’habitatge. Després dels treballs realitzats s’han aconseguit espais molt lluminosos i visualment amplis. Aquestes característiques són essencials en qualsevol llar i generen ambients càlids i acollidors. Les nostres interioristes a Barcelona han treballat en un projecte personalitzat per aconseguir-ho.

Les parets s’han pintat amb colors neutres per permetre una bona circulació de la llum natural per tota la casa. D’aquesta manera s’han utilitzat colors com el blanc i el beige en espais com la sala d’estar, els dormitoris, passadís, etc. En cada un d’ells encaixen molt bé les noves portes de color blanc que també ens hem encarregat d’instal·lar.

Un altre aspecte que s’ha millorat en aquesta reforma integral és el paviment. L’original s’ha substituït per un terra de parquet en tons mitjans de fusta. La nova superfície de la casa potencia encara més la sensació de calidesa i benestar en totes les estances de la casa. A més a nivell pràctic es tracta d’un material durador i resistent.

Reforma integral a mida

A Grupo Inventia posem a la teva disposició els millors professionals de el sector de les reformes integrals i interiorisme. Ens adaptem al teu estil i pressupost oferint-te les millors opcions a totes les teves demandes. Contacta amb nosaltres i demana el teu projecte de reforma, t’ho lliurarem sense cap tipus de compromís.