close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral de casa a Sant Boi

Una nova feina de reforma integral de casa ens porta fins a la localitat de Sant Boi de Llobregat. Els nostres professionals s’han encarregat de millorar completament la imatge i les instal·lacions d’una casa que ha passat a ser una veritable llar. Gràcies a la nostra experiència ens hem pogut adaptar a les necessitats dels propietaris i triar les millors opcions.

Totes les millores i novetats en aquesta reforma integral de casa les compartim al següent vídeo. Al nostre canal de Youtube hi ha totes les reformes integrals i parcials que finalitzem. D’aquesta manera pots conèixer com treballem i totes les millores que podem aplicar a una llar.

Nou interiorisme

Un dels principals punts a establir és el nou interiorisme de la casa. A partir d’aquí, les nostres expertes interioristes a Barcelona s’encarreguen d’elaborar un projecte sobre la base dels gustos i necessitats dels propietaris. D’aquesta manera ens podem aproximar al resultat final desitjat i si cal modificar-ho fins que estiguem satisfets.

Com que es tracta d’una reforma de casa s’ha optat per mantenir una imatge homogènia entre totes les plantes. Per això s’ha escollit un disseny contemporani per crear espais molt lluminosos i amplis. Dues característiques ideals per a l´ambient d´una llar. Ho hem aconseguit pintant les parets de color blanc, permetent que la llum natural flueixi per tota la casa.

Aquest és el nou interiorisme que es pot veure a tots els espais, des de la sala d’estar fins als dormitoris. Les parets de color blanc es combinen amb acabats de fusta o tons marrons. Per exemple als dormitoris s’ha col·locat un nou terra de parquet. Mentrestant en altres espais s’ha restaurat i mantingut en terra de gres original que segueix encaixant a la nova imatge desitjada.

Reforma de cuina

Un dels espais que s’ha reformat del tot és la cuina. Amb el pas dels anys ens hem especialitzat en reformes de cuines per poder oferir tota mena de recursos als nostres clients. Treballem amb proveïdors contrastats i el nostre equip s’encarrega d’aplicar tota mena de millores. Un cop finalitzin les obres tindràs una cuina moderna i funcional llesta des del primer dia.

La cuina ocupa el seu espai i és de concepte obert. A la part dreta s’ha col·locat el moble de cuina principal en forma de L. Els trams de taulell són allargats ofereixen una àmplia superfície de suport i de treball. Sobre elles s’han instal·lat la placa vitroceràmica i l’aigüera.

Alhora tant a la part inferior com superior cuneta amb capacitat d’emmagatzematge. Diversos calaixos i armaris permeten una organització perfecta dels diferents productes que es fan servir a la cuina. A la zona inferior dels taulells també s’ha integrat el forn i disposa d’un buit a mida per col·locar-hi un rentaplats.

Per a aquesta reforma de cuina, s’ha mantingut la imatge global de la casa. El nou mobiliari de cuina cuina és de color blanc i es combina amb uns taulells i terra en tons marrons. Com a resultat la cuina és àmplia i ofereix una mobilitat excel·lent, a més de generar un ambient agradable i poc recarregat.

Banys moderns i funcionals

En aquesta reforma integral a Sant Boi també ens hem encarregat de renovar dues cambres de bany. La nostra empresa de reformes també disposa de tot allò necessari per aconseguir reformes de banys adaptades a tot tipus de necessitats. Disposem d´un catàleg ampli amb una gran varietat d’elements decoratius i d´equipament sanitari.

El bany principal és molt ampli i està equipat amb tres peces sanitàries noves. Es componen d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge, un vàter i un plat de dutxa protegit per unes mampares transparents. D’altra banda, aquesta casa a Sant Boi també compta amb un lavabo equipat amb un lavabo i un vàter. S’hi accedeix per una porta corredissa i funciona com un espai extra d’higiene perfecte.

Per a la nova imatge d’aquestes reformes de banys s’ha utilitzat un interiorisme contemporani molt similar. Les parets s’han enrajolat completament amb rajoles de color beige. Per la seva banda, el nou terra també és de rajoles en to beige i s’aconsegueix homogeneïtzar la imatge de les estances.

Reforma integral de casa

A Grupo Inventia preparem projectes de reforma integral per a casa, pis o locals comercials. Som una empresa versàtil i amb grans professionals. Podem adaptar-nos a tota mena d’estils decoratius i, molt important, pressupostos. Si vols sol·licitar el teu pots fer-ho trucant al 93 209 97 17. En pocs dies ho tindrem llest i t’ho farem arribar sense cap cost ni compromís.