close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Cornellà de Llobregat

Una de les nostres reformes integrals més recents ens porta fins a la localitat de Cornellà de Llobregat. Allà ens hem encarregat de millorar per complet un habitatge, renovant tant la seva interiorisme com el seu equipament. A Grupo Inventia ens desplacem a localitats de les rodalies de Barcelona oferint projectes de reforma integral a mida i amb pressupostos adaptats.

En el següent vídeo presentem els acabats generals aconseguits en aquesta reforma integral a Cornellà. Ara cada estada es presenta com un espai funcional i llest per oferir les millors prestacions. Per veure més reformes integrals finalitzades et convidem a seguir el nostre canal de Youtube i altres xarxes socials.

Nou interiorisme

Un dels aspectes millorats en aquest treball de reforma integral a Cornellà és el de el disseny interior. En línies generals s’ha aplicat una decoració d’estil contemporani. En ella les tonalitats com el blanc i el beige neutres són les protagonistes. Utilitzant aquests colors i aprofitant les entrades de llum natural hem generat espais càlids i acollidors. En definitiva hem aconseguit una llar.

Aquest tipus d’interiorisme és molt demandat, ja que a més de disposar d’estances àmplies i lluminoses poden decorar-se amb molts acabats. En aquest cas els mobles de fusta pren molta presència i potencien aquest ambient agradable que s’ha imprès. D’aquesta manera les parets de saló i dormitoris s’han pintat de color beige i s’ha combinat amb un terra de parquet en tons mitjans de fusta.

Reforma integral de cuina

La cuina és una altra de les estances que s’han renovat per complet en aquesta reforma integral. Se situa en un espai obert i està distribuïda en forma d’U. En el costat esquerre s’ha col·locat un taulell allargat que també funciona com a barra d’esmorzar. En aquest cas genera una àmplia superfície de suport i de treball. A la part central de la cuina se situa un altra taulell equipat amb una placa vitroceràmica. A més disposa de capacitat d’emmagatzematge tant en la seva part inferior com superior.

El costat dret d’aquesta reforma de cuina l’ocupa una altra sobre de color gris. Aquesta equipada amb una pica doble i un rentavaixelles integrat a la seva zona inferior. Ja a l’extrem s’han integrat la resta d’electrodomèstics. Estan compostos per un forn, un microones i una nevera. Tots ells electrodomèstics amb acabats en acer inoxidable.

Reforma integral de banys

Ara les dues cambres de bany presents en aquesta reforma integral a Cornellà estan preparats per oferir funcionalitat en el seu ús. Són espais ideals tant per al dia a dia com per als moments més relaxats. Tots dos compten en el seu nou equipament sanitari amb un lavabo, un vàter i una zona d’aigües. Aquest últim punt és diferent, ja que en mentre un s’ha instal·lat un plat de dutxa en l’altre s’ha mantingut la banyera. Precisament aquest últim compta amb una quarta peça sanitària, un bidet.

Per a la seva nova imatge s’ha seguit la línia decorativa general. Les parets s’han enrajolat completament amb rajoles de color beige. D’entrada s’ha aconseguit generar un ambient acollidor en ambdues estances. A l’igual que en altres espais de la casa els acabats en fusta també són presents. Els podem veure en els mobles d’emmagatzematge incorporats a el lavabo.

Reformes integrals a Cornellà de Llobregat

Els nostres professionals escoltaran les teves necessitats i elaboraran el millor projecte per a la reforma integral de casa teva. T’ho lliurarem de forma gratuïta i sense compromís al costat d’un pressupost de reforma detallat i personalitzat. Per a sol·licitar pots omplir aquest formulari o trucar-nos al 93 209 97 17.