close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Cornellà

Fa escassament uns dies que vam finalitzar la reforma integral que estàvem realitzant en un habitatge de la localitat de Cornellà. En ella ens vam encarregar de millorar tant la imatge com l’equipament de les estances.

En línies generals, l’habitatge llueix un estil contemporani i molt més modern. En el següent vídeo es poden apreciar els canvis duts a terme per l’equip de Grupo Inventia en aquesta nova reforma integral.

Reforma de cuina

La cuina s’ubica en un espai nou i per a la disposició dels seus nous elements es va optar per una distribució en forma d’U. A l’extrem del costat esquerre es va disposar un buit a mida per posar la nevera i tot seguit neix el taulell. Aquest està equipat amb una placa vitroceràmica i un forn i un microones encastats a la part inferior i superior, respectivament.

El taulell torça cap a la dreta i dóna pas a un segon tram que àmplia la superfície de suport i d’emmagatzematge i que a més està equipada amb una pica individual. Ja en el costat dret, el obert al la sala d’estar, es va col·locar una pràctica barra de cuina. Habilitant uns tamborets s’aconsegueix un espai perfecte per realitzar qualsevol de les ingestes diàries.

Reforma de bany

Una altra de les estances que es va veure millorada va ser la cambra de bany. Aquest es va equipar amb tots els elements sanitaris imprescindibles per oferir les millors prestacions i funcionalitat. D’aquesta manera, la reforma de bany va implicar la instal·lació d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, una parella de vàter i bidet i una dutxa.

Per l’interiorisme es va apostar per una imatge neutra, creant un ambient fresc i agradable. Les parets es van enrajolar completament amb grans rajoles de color beige, mateixa tonalitat utilitzada en les rajoles del paviment. Això permet la introducció d’altres acabats en l’estança, com les rajoles tipus mosaic de la paret de la dutxa o els acabats en fusta blanca del moble de bany.

Reforma integral a Barcelona

Amb Grupo Inventia aconseguiràs que la teva llar tingui tot allò que necessites, rebent un assessorament personalitzat per part dels nostres experts. Pots sol·licitar el teu pressupost i t’ho lliurarem sense cap compromís.