close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral en Avinguda Diagonal de Barcelona

Recentment hem finalitzat una nova reforma integral a Barcelona. En aquesta ocasió l’equip de Grupo Inventia es va desplaçar fins a l’avinguda Diagonal per renovar completament l’interiorisme i l’equipament d’un habitatge. Després dels treballs de reforma integral, totes les estances llueixen un estil contemporani i modern.

A continuació comentarem els aspectes més destacats d’aquesta reforma integral a Barcelona, però abans vam compartir un vídeo en què es poden apreciar els acabats generals aconseguits pel nostre equip.

Reforma de cuina

La cuina s’ubica en una estança pròpia i de superfície molt àmplia. Tant és així que disposa d’un espai en el qual poder habilitar una taula i diverses cadires per disposar d’una zona office en la qual realitzar les ingestes diàries o rebre a les visites.

Per a aquesta reforma de cuina es va optar per una distribució en L. A la dreta de l’entrada es va disposar un moble de cuina en el qual es encastraron el forn i el microones, a més d’oferir un tram de superfície de suport. A l’extrem de la part esquerra es va encastar una nevera de dues portes i seguidament es va col·locar el taulell de cuina.

Aquest és molt allargat i està equipat amb una pica individual i una placa vitroceràmica. A més, disposa de calaixos i armaris per a l’emmagatzematge tant en la seva part inferior com superior.

Reforma de banys

L’habitatge comptava amb dues cambres de bany que es van renovar per complet, incloent l’equipament sanitari. Ara, les dues estances compten amb un lavabo amb moble d’emmagatzematge, un vàter, un bidet i una dutxa. Es tracta de cambres de bany de quatre peces a punt per oferir les millors prestacions en el seu ús.

Pel que fa al disseny interior, es va buscar dotar aquests banys d’un ambient neutre i agradable. Per a això, les parets es van enrajolar a mitja alçada amb rajoles de color beige i la part restant fins al sostre es va pintar de blanc. Per la seva banda, el paviment també és de color beige i s’introdueixen acabats en fusta a través del moble del lavabo.

Reformes integrals a Barcelona

A Grupo Inventia t’oferim els millors projectes perquè la teva reforma integral no li falti de res. Pots contactar amb nosaltres i t’informarem dels nostres serveis sense cap compromís.