close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Esplugues de Llobregat

A més de realitzar reformes integrals a Barcelona ciutat a Grupo Inventia també treballem en localitats de les rodalies. És el cas d’aquest nou treball de rehabilitació d’habitatge que hem finalitzat a Esplugues de Llobregat.

S’ha tractat d’una reforma integral en la qual ens hem encarregat de renovar per complet el disseny interior i l’equipament d’estances clau com la cuina i el bany. Com es pot apreciar en el següent vídeo, els dos espais llueixen una imatge moderna i estan preparats per oferir les millors prestacions.

Reforma de cuina

Es tracta d’una cuina de concepte obert i que està distribuïda en forma d’U. La nova disposició dels elements genera un espai molt funcional i amb una mobilitat perfecta per fer ús de cadascuna de les zones. També destaca que a la banda esquerra de l’entrada s’ha col·locat una pràctica barra d’esmorzar.

El costat esquerre d’aquesta reforma de cuina l’ocupen els electrodomèstics, concretament la nevera, el forn i el microones. A la part central apareix el primer tram de taulell, equipat amb una placa vitroceràmica. Una nova taulell ocupa tota la part dreta de la cuina. Aquest aporta una àmplia superfície de suport i de treball ia més compta amb la pica.

Reforma de bany

Per a la reforma de bany s’ha apostat per una imatge contemporània amb la qual s’ha aconseguit una estança visualment àmplia i molt lluminosa. Per a això les parets s’han enrajolat completament amb rajoles de color beige, una tonalitat molt semblant a la del paviment de gres que s’ha col·locat.

D’altra banda s’ha apostat per un equipament sanitari funcional compost per tres peces. S’ha instal·lat un lavabo flotant amb espai d’emmagatzematge i seguidament un vàter d’imatge clàssica. En el fons de l’estança s’hi troba la banyera, àmplia i amb un tencament de porta transparent amb frontissa.

Reformes integrals

A Grupo Inventia apostem per treballs de reforma integral personalitzats i després d’escoltar les teves necessitats elaborem un projecte a mesura que et lliurem de forma gratuïta i sense compromís al costat del teu pressupost de reforma.