close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a La Palma de Cervelló

El nostre equip de reformes integrals es va desplaçar fins a la localitat de La Palma de Cervelló per dur a terme un nou treball de rehabilitació d’habitatge. L’objectiu va ser el d’imprimir una imatge d’estil contemporani a totes les estances i equipar espais com la cuina i les cambres de bany perquè ofereixin les millors prestacions.

En línies generals s’ha aconseguit el resultat desitjat, dotant els espais de l’habitatge de lluminositat i amplitud. Com es pot veure en el següent vídeo, la combinació entre els colors neutres de les parets i el terra de parquet laminat ha estat tot un encert.

Reforma de cuina

La cuina és una de les estances més importants en un habitatge i és per això que aquesta s’ha renovat a conciecia. Donada la seva superfície rectangular s’ha utilitzat una distribució de cuina a dos fronts. En cada un d’ells s’ha col·locat un moble de cuina que aporta capacitat d’emmagatzematge i en el qual s’han encastat els diferents electrodomèstics.

Al seu torn cada front d’aquesta reforma de cuina compta amb un taulell. Una d’elles està equipada amb una placa vitroceràmica i una pica, mentre que l’altra funciona com un espai extra de suport i de treball. Un detall en aquesta cuina és que a la part inferior s’han encastat la rentadora i l’assecadora, fent un ús perfecte de l’espai disponible.

Reforma de bany

Han estat dues cambres de bany les que s’han renovat en aquest treball de reforma integral. En totes dues s’ha utilitzat un interiorisme molt similar i les parets s’han enrajolat completament amb rajoles de color beige. S’han consegido dues estances molt lluminoses i amb amplitud visual. La tonalitat neutra de les rajoles ha permès la presència d’altres acabats, com la fusta que està present en els mobles de lavabo.

Pel que fa a l’equipament sanitari en cada reforma de bany s’ha instalat un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i una zona d’aigües. Aquest últim element és el que canvia, ja que mentre en un bany s’ha mantingut la banyera, en l’altre s’ha col·locat un plat de dutxa protegit amb mampares de portes corredisses.

Reformes integrals d’habitatge

Trucant al 93 209 97 17 un dels nostres professionals respondrà a totes les teves preguntes i et detallarà tots els serveis de reformes integrals que oferim en Grupo Inventia.