close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral i mobiliari al carrer Sants

Ens hem encarregat de renovar un habitatge al carrer Sants de Barcelona. Aquesta vegada s’ha tractat d’un projecte complet. Aplicar un nou disseny interior, instal·lació de nou equipament i moblat complet. Gràcies als nostres serveis en reformes integrals podem oferir projectes tan complets.

Hem complert l’objectiu de generar un habitatge acollidor i funcional. La vivenda està llesta per oferir les millors prestacions des del primer dies. A més, gràcies al nostre servei de mobiliari un cop acaba la reforma pots entrar a viure amb totes les comoditats. Gràcies a la nostra experiència com a empresa de reformes podem adaptar-nos a totes les teves necessitats.

Els acabats d’aquesta reforma a Barcelona els compartim al vídeo següent. Per conèixer més sobre la nostra feina en reformes integrals pots seguir-nos a xarxes socials. Actualitzem els nostres perfils cada dia amb material propi i real. Així pots veure com treballem i que podríem aconseguir a casa teva.

Interiors i mobiliari

Com hem dit, el projecte d’interiroisme d’aquest pis és molt complet. D’entrada hem aplicat un disseny contemporani a cadascun dels seus espais. Gràcies a això, hem aconseguit un ambient molt agradable i càlid. A zones com el saló i els dormitoris es respira benestar.

Hem pintat les parets amb un suau to de beix. Així, hem potenciat la sensació d’amplitud i de lluminositat. El paviment de parquet amb acabat de fusta natural és el complement ideal a aquesta imatge contemporània. També hem col·locat noves portes blanques juntament amb sòcols i marcs del mateix color.

Com hem esmentat, ens hem encarregat de moblar espais com el saló, el menjador i els dormitoris. A l’espai principal hem col·locat un sofà de diverses places amb una tele ancorada a la paret. Just al costat, una taula de fusta amb quatre cadires. Per la seva banda, els dormitoris estan moblats amb un llit, un armari i una zona de treball amb un escriptori.

Cuina a L

La cuina és d’estil obert i té una distribució en forma de L. A l’extrem de la dreta hi ha la nevera, que queda camuflada per les portes de l’armari de cuina. A partir d’aquí neix un taulell equipat amb una placa vitroceràmica i un forn integrat a la zona inferior. A la banda esquerra hi ha un altre taulell equipat amb un fregdaero.

Amb els dos taulells aquesta cuina ofereix una superfície de suport i de treball molt àmplia. També compta amb capacitat d’emmagatzematge tant a la part inferior com superior. Aquí s’hi han integrat el rentaplats i el microones, respectivament. Per al paviment s’ha mantingut el que hem col·locat a les zones annexes. Es tracta d’un terra de parquet amb acabats de fusta natural.

En línies generals hem aconseguit una reforma de cuina funcional i que ara disposa de tot allò necessari per a un correcte ús diari. A més, tots els materials que hem fet servir són de marques contrastades que asseguren una durabilitat per anys.

Nous banys funcionals

Un altre espai que hem millorat en aquest pis de Barcelona són les cambres de bany. Ens demanem uns espais de neteja que poguessin utilitzar-se en tot moment i que permetés una bona mobilitat. Per aconseguir-ho, ens hem encarregat d’aplicar una distribució correcta i un disseny interior modern i relaxat.

Després de les reformes de bany, l’equipament sanitari està format per un lavabo amb moble d’emmagatzematge, un vàter i una zona d’aigües. Per aquest darrer element hem instal·lat dos plats de dutxa que queden protegits per mampares de portes corredisses. Com a detall funcional hem col·locat portes corredisses per aprofitar al màxim l’espai disponible.

En l’aspecte de la imatge, hem fet servir el mateix estil en les dues reformes de bany. Hem enrajolat les parets a mitja alçada amb rajoles bisellades blanques. La resta de paret fins a arribar al sostre ho hem pintat del mateix color. També hem col·locat un terra d’estil hidràulic en tony beix. El resultat són dues cambres de bany molt lluminoses i amb un ambient molt fresc que garanteix un ús diari molt agradable.

Reforma integral personalitzada

A la nostra empresa de reformes ens encarreguem de tots els aspectes de la millora de la teva llar, Comptem amb departaments especialitzats en reforma, interiroisme, instal·lacions, mobiliari i un llarg etcètera. Pots trucar-nos al 93 209 97 17 i sol·licitar el teu projecte més pressupost sense cap compromís.