close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral i mobiliari a Barcelona

Fa escassament uns dies us vam mostrar el resultat de la reforma integral realitzada en un habitatge del carrer Violant d’Hongria Reina d’Aragó de Barcelona. Ara, volem ensenyar-vos com queda el pis amb els mobles de totes les estances ja col·locats.

En aquest vídeo podeu apreciar els detall d’aquest treball de reforma integral i mobiliari a Barcelona.

Mobles de cuina

Com vam comentar, aquesta cuina oberta i distribuïda a dos fronts comptava amb una pràctica barra de cuina. S’hi va habilitar un buit inferior per poder col·locar uns tamborets i així aconseguir un espai perfecte per a realitzar qualsevol tipus d’ingesta diària.

Ara, els propietaris d’immoble poden gaudir d’un espai apte tant per a esmorzars ràpids com per disteses sopars, guanyant així la comoditat de no haver de transportar cada vegada els plats, coberts, etc. al menjador.

Saló i dormitoris moblats

També han vist millorada la seva imatge tant el saló com els dormitoris. En el primer cas, que es tractava d’un espai ampli, lluminós i acollidor, s’ha col·locat un sofà modular de diverses places. D’aquesta manera es converteix en un espai únic per poder relaxar-se i gaudir socialitzant tant en família com amb els amics.

Aquest està acompanyat per una pràctica tauleta de centre, un moble per a la televisió i diversos armaris, alguna cosa amb la qual cosa s’aconseguirà tenir perfectament organitzat el saló.

Per la seva banda, els dormitoris s’han equipat amb un llit doble amb les seves respectives tauletes de nit, combinant així disseny amb funcionalitat. A més, tots ells compten amb una prestatgeria a mitja alçada que tant serveix com per posar objectes decoratius com per utilitzar-se com còmoda.

Reforma integral i mobiliari a Barcelona

Un cop realitzada la reforma integral de la teva llar, a Grup Inventia també t’oferim la possibilitat d’elaborar el teu projecte de mobiliari a Barcelona. Pots contactar amb nosaltres i t’informarem sense cap compromís.