close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Molins de Rei

Nou treball de reforma integral finalitzat a les rodalies de Barcelona. En aquesta ocasió ens hem encarregat de renovar per complet un habitatge situat a la localitat de Molins de Rei. Un treball complet que ha implicat millores en la imatge global de totes les estances. A més de la instal·lació d’un nou equipament en espais clau com la cuina i les cambres de bany.

En aquest projecte hem tots els aspectes necessaris perquè les reformes integrals siguin reeixides. D’una banda el nostre departament d’interiorisme s’ha encarregat de definir el nou disseny interior. Per l’altre el nostre equip d’obra l’ha convertit en realitat. Tot això en base a les necessitats dels propietaris.

L’experiència amb la qual gaudim a Grupo Inventia ens permet treballar de manera personalitzada en totes les reformes integrals que realitzem. Som una empresa versàtil i ens adaptem a tots els estils decoratius i pressupostos. Òbviament oferint sempre productes de qualitat i de marques contrastades. Si vols sol·licitar el teu pressupost de reforma sense compromís pots trucar-nos al 93 209 97 17.

Nou interiorisme

Un dels punts a millorar en aquesta reforma integral a Molins de Rei era el de la imatge de l’habitatge. S’ha elaborat un projecte d’acord amb els gustos dels propietaris i s’ha treballat en base a un disseny d’estil contemporani. Apostar per tonalitats neutres és recomanable quan es pretenen generar espais lluminosos i amplis.

D’aquesta manera per al nou interiorisme de l’habitatge dels colors beige i blanc han estat els més utilitzats. Les parets dels espais comuns i dels dormitoris s’han pintat amb un to suau beige. Així la llum natural pot arribar a qualsevol punt de l’habitatge. Per la seva banda els nous sòcols i portes són de color blanc. Generen un contrast agradable amb el qual s’aconsegueix una llar d’imatge acollidora.

El paviment també s’ha canviat en aquesta reforma integral. Per a la nova superfície s’ha escollit un terra de parquet laminat en tons mitjans de fusta. Així s’aconsegueix potenciar la calidesa en tots els espais de la casa. L’ambient en ella és perfecte tant per al dia a dia com per a aquests moments en què es reben visites.

Reforma de cuina a L

A la cuina se situa en una estança pròpia i s’accedeix a través d’una porta corredissa. Es tracta d’un element molt útil per aprofitar al màxim l’espai disponible. A la seva dreta s’ha col·locat un moble de cuina amb forats a mida per a diversos electrodomèstics. Concretament pot equipar-se amb una nevera, un forn i un microones.

A la zona esquerra d’aquesta reforma de cuina s’ha disposat el moble principal. Es distribueix en forma de L i ofereix una mobilitat perfecta per a tot tipus de tasques a la cuina. El taulell de color beige aporta una àmplia superfície de suport i de treball. En el tram de l’esquerra s’ha instal·lat una placa vitroceràmica, mentre que en el de la dreta s’ha col·locat l’aigüera.

Una altra millora respecte a l’estat original d’aquesta cuina és l’ampliació de la capacitat d’emmagatzematge. Ara tant a la part inferior com superior de les taulells hi ha calaixos i armaris perquè tot quedi ben organitzat. Seguint la línia decorativa de l’habitatge també s’ha apostat per tons neutres. En aquesta reforma integral de cuina es combinen colors com el blanc, el beige i l’acabat en fusta.

Reforma de banys funcional

Altres estada que han vist millorada la seva imatge i equipament són les cambres de bany. A la nostra empresa de reformes integrals comptem amb especialistes per a cada espai de la llar. Per al bany disposem d’un catàleg molt variat tant en acabats com en peces sanitàries.

En ambdues reformes de bany s’ha apostat per tres peces sanitàries modernes i funcionals. Cada un d’ells disposa d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat. També d’un vàter d’imatge clàssica amb la cisterna a l’esquena. Finalment s’ha instal·lat un pràctic plat de dutxa que queda protegit per mampares transparents.

Per a la nova imatge dels banys s’ha utilitzat un disseny similar en tots dos casos. Les parets s’han enrajolat completament amb rajoles de color beige. Aquest és el mateix tot que s’ha fet servir en les noves rajoles de el paviment. En línies generals es tracta de dos banys equipats per complet i molt funcionals.

Reforma integral Grupo Inventia

Com a empresa de reformes compromesa amb els seus client oferim les millors qualitats per la teva reforma integral. A Grupo Inventia atenem de manera personalitzada i cada projecte de reforma integral és únic i a mitja. Els nostres professionals ofereixen una atenció diària en tots aquells aspectes que requereixin una consulta.

A més pots sol·licitar el teu projecte més pressupost sense cap cost ni compromís. Nosaltres elaborem els plànols i renders 3D i te’ls lliurem. El teu decidiràs sense cap pressió si s’inicien les obres. Amb més de deu anys d’experiència en el sector de les reformes integrals i de l’interiorisme podem garantir els millors resultats.