close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Monistrol de Montserrat

Un nou projecte de reforma integral d´habitatge ens ha portat fins a la localitat de Monistrol de Montserrat. Ens hem encarregat de renovar completament tots els espais d’aquesta casa. Ara disposeu de totes les necessitats actuals a l’hora d’utilitzar qualsevol zona en el dia a dia.

Com a especialistes en reformes integrals podem adaptar-nos a tots els estils decoratius i pressupostos. Disposem d’un catàleg molt variat perquè cada client pugui tenir tot el que necessita a la nova llar. Alhora, reformem pisos i cases tant a Barcelona ciutat com a municipis de les rodalies.

Per apreciar el resultat d’aquesta nova reforma a Monistrol de Montserrat compartim el vídeo següent. A totes les nostres xarxes socials compartim tots els nostres projectes que acabem. D’aquesta manera podem exposar les nostres reformes de cuines, banys i interiorisme.

Reforma de cuina a dos fronts

La cuina la trobem en un espai independent a la resta de la vivenda. És un espai molt ampli i de forma rectangular. Donades aquestes característiques hem apostat per una cuina distribuïda a dos fronts. Ara cada element està situat al lloc indicat per oferir la millor funcionalitat.

A la banda esquerra trobem un moble de cuina amb capacitat d’emmagatzematge a la part inferior i superior. També compta amb un taulell de cuina que hem equipat amb una placa vitroceràmica. L´extrem del moble de cuina disposa de buits a mida per integrar el forn i el microones. La nevera queda camuflada per les mateixes portes de l’armari.

Al costat dret de la cuina hi ha un altre taulell de cuina. És àmplia i ofereix una gran superfície de suport i de treball. Al seu torn està equipada amb una pica d’un si. Aquesta reforma de cuina compta amb una habitació annexa que funciona de galeria. Aquí hem col·locat les noves rentadora i assecadora.

Reforma de banys funcionals

També ens hem encarregat de renovar completament les dues cambres de bany que té l’habitatge. En tots dos casos hem volgut aconseguir dos espais de neteja funcionals perquè es puguin fer servir en tot moment. Per això hem millorat tant el disseny interior com l’equipament sanitari.

Per a la nova imatge d´aquesta reforma de banys hem optat per un estil neutre i atemporal. Els tons neutres són protagonistes i hem aconseguit dos espais molt lluminosos i acollidors. Hem enrajolat les parets per complet amb rajoles de tons suaus de gris i beix.

Pel que fa a l’equipament sanitari, cada reforma de bany compta amb un lavabo, un vàter i una zona d’aigües. Per aquest darrer element hem instal·lat un plat de dutxa protegit amb una mampara. Hem fet servir sanitaris d’imatge moderna com els sanitaris flotants, que aporten més espai visual.

Interiors contemporanis

A més de les feines de reforma de cuina i de reforma de bany també ens hem encarregat d’aplicar una nova imatge a tot l’habitatge. Com a empresa d’interiorisme comptem amb un departament especialitzat i que us assessora de manera personalitzada durant tot el projecte.

Per aquesta casa a Monistrol de Montserrat s’ha escollit un disseny interior contemporani amb moltes tonalitats neutres. Les parets les hem pintat amb un suau to de color beix i hem col·locat un nou terra de parquet. És una imatge molt acollidora i que genera espais molt càlids.

En aquest projecte d´interiorisme també ens hem encarregat de col·locar les noves portes de color blanc i les finestres d´alumini amb doble vidre. Ara espais com el saló i els dormitoris estan preparats per oferir les millors prestacions. També destaquem la reforma exterior de terrassa, amb treballs de pintura i arranjament de terra.

Pressupost de reforma integral

Pots contactar amb nosaltres i sol·licitar el teu pressupost de reforma sense cap compromís. En pocs dies t’ho lliurarem juntament amb un projecte personalitzat sobre la base de les teves necessitats. Truca’ns al 93 209 97 17 o escriu-nos a les nostres xarxes socials.