close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al Passeig Manel Girona de Barcelona

Hem acabat una nova reforma integral a Barcelona, concretament al Passeig Manel Girona. Ara aquest habitatge té una nova imatge i un equipament d’acord amb les necessitats actuals. Gràcies a la nostra versatilitat en disseny interior i reformes integrals podem adaptar-nos a tota mena de peticions i estils decoratius.

Per apreciar els acabats d’aquesta reforma a Barcelona compartim el vídeo següent. Sempre actualitzem les nostres xarxes socials amb projectes propis i reals que acabem a Barcelona i rodalies. Segueix-nos i descobreix totes les millores que podem implementar a casa teva. També pots sol·licitar el teu pressupost de reforma sense compromís trucant al 93 209 97 17.

Reforma de cuina oberta

Uns dels espais que ens hem encarregat de millorar completament és la cuina. Ens hem encarregat de fer una cuina oberta al saló amb un nou moble en forma de L. Ara cada element d’aquesta cuina està situat al lloc que ofereix més funcionalitat. La nostra experiència en reformes de cuines ens permet adaptar-nos a qualsevol ubicacions.

A l’extrem del dret hi ha buits a mida per integrar els nous electrodomèstics. Per aquest cas hi ha espai per a una nevera, un forn i un microones. A la part inferior del moble de cuina també hem habilitat un espai per al rentaplats. La nova encimera té forma de L i està equipada amb una placa vitroceràmica i una pica d’un sinus.

Com que és un espai obert, el disseny de cuina s’adapta a la imatge global de l’habitatge. Hem instal·lat un moble de cuina blanc que es combina amb un taulell de color gris. La cuina queda molt ben integrada als espais annexos del saló i del menjador, que també tenen un disseny interior neutre.

Reforma integral de banys

També ens hem encarregat de fer una completa reforma de banys. Aquest habitatge compta amb dos espais d’higiene que han quedat totalment equipats i llestos per oferir les millors prestacions. El nostre catàleg per a reformes de banys és molt ampli i variat, podem adaptar-nos tot tipus d’estils i pressupostos.

El nou equipament sanitari de les cambres de bany està compost per tres peces sanitàries. Primer hem col·locat un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat. Així garantim una correcta organització dels productes d’higiene. L’acompanya un vàter d’estil clàssic i una zona d’aigües composta per un plat de dutxa.

Hem optat per aplicar el mateix disseny a les dues reformes de bany. Encara que siguin dos espais independents queden connectats per la imatge. Per enrajolar les parets hem utilitzat rajoles de to beix que permeten generar una habitació lluminosa i visualment àmplia. Per potenciar aquestes sensacions les rajoles del terra tenen el mateix color.

Disseny interior contemporani

A més d’actualitzar totes les instal·lacions i fer la reforma de cuina i de banys, també hem millorat la imatge interior d’aquest pis. Les premisses eren clares: aconseguir ambient acollidors i càlids. D’aquesta manera, les nostres interioristes a Barcelona han treballat sobre la base d’un disseny interior contemporani.

Hem aprofitat les entrades de llum natural per generar espais lluminosos i visualment amplis. Es tracta de característiques ideals per a una llar moderna i familiar. Per aconseguir-ho hem pintat les parets de color blanc a totes les habitacions. També ens hem encarregat de col·locar un terra de parquet en tons de fusta clara.

Alhora, les noves portes també són de color blanc a joc amb els marcs i sòcols. Per a les noves finestres hem fet servir fusteria d’alumini blanc per assegurar una protecció acústica i tèrmica correcta. En línies generals hem aconseguit una llar perfecta per conciliar la vida familiar i vetllades amb amics.