close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral de pis al carrer Padilla de Barcelona

Tenim una nova reforma integral a Barcelona per presentar. Ens hem encarregat de millorar completament un pis situat al carrer Padilla. Gràcies a la feina que hem realitzat aquest habitatge està preparada per oferir les millors prestacions en qualsevol moment del dia.

Com a empresa de reformes treballem sobre la base de les necessitats de cada propietari. Les nostres feines són úniques i compten amb l’assessorament personalitzat del nostre equip de professionals. També tenim un catàleg molt ampli de materials per a cada espai de la llar. Ens adaptem a tots els estils decoratius oferint la millor qualitat.

Al vídeo següent compartim els acabats d’aquesta nova reforma a Barcelona. Per conèixer més sobre els nostres treballs et convidem a seguir-nos a les xarxes socials. Compartim tots els nostres treballs i les actualitzem diàriament amb contingut propi i real. Així podreu veure tots els nostres registres i possibilitats que oferim.

Cuina a dos fronts

Ens hem encarregat de millorar la cuina al complet, tant en imatge com en equipament. La cuina se situa propera a l’entrada del pis i està distribuïda a dos fronts. D´aquesta manera s´aprofita al màxim aquest espai de passadís ubicant una de les zones importants d´una llar.

A la dreta d’aquesta reforma de cuina s’ha col·locat un taulell equipat amb una pica d’un si. També ofereix una àmplia superfície de pedrís i de treball. De la mateixa manera compta amb diversos calaixos i armaris per a l’emmagatzematge a la zona inferior.

A la banda esquerra s’ha col·locat la resta del mobiliari de cuina. Es tracta d’un moble amb buits a mida per col·locar-hi diversos electrodomèstics. Concretament un forn, una rentadora i una nevera que queda camuflada per les portes de l’armari de cuina. Es completa amb diversos armaris per a lemmagatzematge i una barra de cuina.

Reforma integral de bany funcional

Un altre espai millorat en aquesta reforma integral a Barcelona és la cambra de bany. Li hem aplicat una imatge moderna i hem instal·lat un equipament sanitari funcional. Ara està llest per oferir les millors prestacions en el seu ús. El nostre catàleg en reformes de banys és molt variat i adaptable a les vostres necessitats.

Pel nou equipament sanitari s’ha optat per tres peces sanitàries. Hem col·locat un lavabo flotant amb dos calaixos per a l’emmagatzematge. Just al costat trobem el nou plat de dutxa. Té forma rectangular i està protegit per una mampara transparent. També hem instal·lat un vàter flotant amb la cisterna oculta a la paret.

Pel disseny interior del bany s’ha apostat per un estil contemporani amb tons neutres. D’aquesta manera, les parets s’han enrajolat completament amb rajoles de to beix per generar un espai lluminós i de sensació àmplia. El nou terra és de rajoles grises i genera un bonic contrast de colors. Hem aconseguit dotar el bany d’un ambient agradable i fresc.

Reformes a Barcelona

En aquest nou treball de reforma a Barcelona hem pogut posar en pràctica les nostres millors virtuts. Ens hem encarregat de renovar dos espais clau en una llar moderna. Tant la cuina com el bany són zones d’ús diari i que sempre han de presentar la millor imatge.

També hem fet treballs de pintura i col·locació de noves portes. S’ha escollit el color blanc per potenciar la lluminositat i l’amplitud. També hem aplicat aquesta sensació de calidesa tan necessària a una llar. Per això hem instal·lat un terra de parquet a les zones comunes de l’habitatge.

Si creus que ha arribat el moment de tenir una nova llar, pots contactar amb nosaltres trucant al 93 209 97 17. Ens adaptem a les teves necessitats i pressupost oferint les millors qualitats del mercat i un assessorament personalitzat.