close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral de pis al carrer Viladomat

A l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia hem finalitzat una nova feina. En aquesta ocasió vam actuar en un habitatge situat al carrer Viladomat de Barcelona. En aquesta reforma integral ens hem encarregat de renovar per complet tant el disseny interior de les estances com l’equipament d’espais específics com la cuina i el bany.

En el següent vídeo es poden veure els acabats generals d’aquesta nova reforma integral a Barcelona. La imatge s’ha modernitzat i cada estança està a punt per oferir les millors prestacions i funcionalitat a l’hora de fer ús d’elles. Per veure més treballs de reforma integral finalitzats pots visitar el nostre canal de Youtube.

Nou interiorisme

Per al nou interiorisme d’aquesta reforma integral s’ha apostat per un disseny contemporani i apte per a qualsevol decoració. S’han utilitzat tonalitats neutres, les millors per obtenir espais molt lluminosos i visualment amplis. També s’han utilitzat elements amb molta personalitat, destacant l’acabat en maó vist de la sala o una paret de fusta al dormitori principal.

Altres elements que destaquen en aquest treball de reforma a Barcelona són la porta corredissa i el moble amb llar de foc ubicats a la sala d’estar. Tots dos elements combinen una imatge moderna amb o toc industrial encantador. Aquest també es potencia amb altres elements les llums utilitzades. En els espais generals, un terra de parquet molt càlid culmina un nou interiorisme excel·lent.

Reforma de cuina

En aquesta reforma integral s’ha apostat per una cuina oberta i s’ha encertat de ple. La cuina es integral perfectament a la imatge general i està distribuïda en forma d’U. La nova disposició dels elements de cuina permet molta mobilitat i ofereix funcionalitat a l’hora de fer ús d’ells.

A l’extrem de la part dreta s’han encastat nevera, forn i microones. Seguidament neix un taulell equipada amb una placa vitroceràmica. A la part central hi ha una nova taulell equipada amb una pica i amb un rentavaixelles encastat a la part inferior. Ja a la banda esquerra apareix una barra de cuina que amplia la superfície de suport i que també pot utilitzar-se com a barra d’esmorzar.

Reforma de bany

El mateix camí que la cuina ha seguit una cambra de bany que s’ha reformat completament. Pel que fa a l’equipament sanitari, s’ha instal·lat un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat. A la seva esquerra una parella de vàter i bidet suspesos. El costat dret l’ocupa un plat de dutxa protegit amb una mampara de portes corredisses.

A l’igual que en el global de la reforma integral, l’interiorisme de l’bany també s’ha renovat. Les parets s’han enrajolat amb rajoles blancs d’acabat en marbre. Es tracta d’un to perfecte per aconseguir un ambient fresc i agradable. Per al nou paviment s’han utilitzat peces de tipus hidràulic. Aquestes aporten color i personalitat a l’estança.

Reformes integrals a Barcelona

El nostre equip de professionals treballarà perquè la teva reforma integral sigui un èxit rotund. Podràs escollir entre una àmplia varietat de productes amb una relació qualitat-preu excel·lent. Pots trucar-nos al 93 209 97 17 i sol·licitar el teu projecte de reforma integral de manera gratuïta i sense compromís.