close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral de pis loft a Barcelona

Un nou treball de reforma integral finalitzat ens porta fins al barri del Raval, a la ciutat de Barcelona. Els nostres disseny interior i reformes s’han encarregat de renovar per complet un pis loft i instal·lar tot tipus de comoditats. Ara aquest habitatge compta amb tot allò necessari per oferir les millors prestacions i ser altament funcional.

Com a especialistes en reformes integrals a Barcelona i rodalies, comptem amb un ampli catàleg d’opcions. En objectiu de la nostra empresa de reformes és que puguis tenir tot allò que necessites a la teva nova llar. Gràcies a la nostra oferta ia la versatilitat dels nostres professionals podem adaptar-nos a tota mena de necessitats i pressupostos.

Un bon exemple és aquesta reforma integral al Raval. Al següent vídeo presentem els acabats generals del treball s’hem realitzat. Per conèixer més sobre els nostres projectes et convidem a seguir-nos a les nostres xarxes socials. A més de Youtube les trobaràs a la part superior dreta en aquesta pàgina web.

Interiorisme mediterrani

Una de les millores en aquest pis loft a Barcelona la veiem a la parcel·la de l’interiorisme. S’ha apostat per un disseny amb predominància de tonalitats neutres. Gràcies a això, s’aconsegueixen espais molt lluminosos i visualment amplis. Són dues característiques molt apropiades per a una imatge de la llar actual.

En línies generals es presenta com un interiorisme mediterrani. Donada la seva ubicació, es tracta de la imatge ideal. Espais frescos i agradables que aporten sensació i ambient de benestar en tot moment. Les parets s’han pintat de color blanc, igual que el sostre de volta catalana.

Per la seva banda, les noves portes també són de color blanc. Tant per accedir als dormitoris com a la cambra de bany s’ha col·locat una porta corredissa. És un element perfecte per aprofitar al màxim l’espai. Aquest interiorisme mediterrani es completa amb un nou terra de parquet en tons de fusta natural.

Cuina oberta

La cuina d’aquest pis és oberta i està perfectament connectada als espais del menjador i de la sala d’estar. Com que és una cuina oberta s’ha mantingut el disseny general de l’habitatge. D’aquesta manera el moble de cuina és de color blanc i es combina amb un taulell de fusta. Part de la paret s’ha enrajolat amb rajoles bisellades de color blanc.

Tant a la part inferior com a superior del taulell hi ha capacitat d’emmagatzematge a la cuina. Sobre el taulell s’han instal·lat una pica d’un si i una placa vitroceràmica. Just a sota s’ha integrat el forn. Per la seva banda, la nevera s’ubica a l’extrem del costat esquerre d’aquesta cuina. S’hi ha col·locat un microones.

En línies generals es tracta d’una reforma de cuina que contribueix a generar una imatge homogènia a tot l’habitatge. De la mateixa manera que està equipada amb tots els electrodomèstics necessaris per ser una cuina molt funcional. A Grupo Inventia som especialistes en tot tipus de reformes de cuines. Amb nosaltres aconseguiràs la cuina dels teus somnis.

Cambra de bany funcional

La cambra de bany manté la imatge general de la vivenda. S’han utilitzat tonalitats neutres per generar un espai molt lluminós i d’ambient fresc. Per això les parets s’han enrajolat per complet amb rajoles bisellades de color blanc. D’aquesta manera, la reforma de bany presenta una imatge perfecta i d’estil actual.

També s’hi ha col·locat un nou paviment. En aquest cas un terra d’estil hidràulic en tons marrons i beix. De la mateixa manera també hi tenen cabuda els acabats en fusta. Per exemple als calaixos del moble del lavabo. A més, es tracta d’un element que ofereix una capacitat d’emmagatzematge i organització excel·lent a la cambra de bany.

A aquest lavabo que hem esmentat acompanyen altres elements de l’equipament sanitari. D’una banda, el nou vàter, de línies modernes i imatge clàssica amb la cisterna a l’esquena. També s’ha reformat la zona d’aigües. S’hi ha instal·lat un plat de dutxa, un element molt pràctic i perfecte per a tot moment.

Pressupost de reforma integral

A Grupo Inventia ens adaptem a les teves necessitats i elaborem un pressupost de reforma integral personalitzat i a mida. Per sol·licitar-ho pots trucar-nos directament al 93 209 97 17. Un dels nostres experts t’atendrà i quan tinguem el teu projecte llest t’ho lliurarem de manera gratuïta i sense cap compromís.