close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Enamorats de Barcelona

Un nou treball de reforma a Bracelona ens porta fins al carrer dels Enamorats. Aquí ens hem encarregat de realitzar un nou projecte per millorar aquest habitatge en imatge i equipament. Gràcies a la nostra experiència i versatilitat hem aconseguit aplicar totes les millores que volien els propietaris.

Igual que totes les nostres reformes integrals, compartim el resultat al nostre canal de Youtube i altres xarxes socials. D’aquesta manera podem mostrar els projectes que acabem de manera real i propera. Al vídeo següent es poden apreciar els acabats d’aquesta nova reforma integral a Barcelona.

En línies generals hem aconseguit dotar de modernitat aquest pis i crear espais funcionals. Es tracta d´una llar apte tant per estar en família com amb amics, ja que totes les seves zones generen un ambient còmode.

Disseny contemporani

Per aconseguir-ho hem aprofitat les entrades de llum natural per potenciar al màxim la lluminositat i l’amplitud visual. Hem fet treballs de pintura a tots els espais de la casa i hem pintat les parets de color blanc. D’aquesta manera, la llum pot fluir amb facilitat a tots els racons.

Tot això acompanyat per noves portes de color blanc i els seus respectius marcs i sòcols. La imatge daquest pis és molt homogènia i lineal per aconseguir un ambient relaxat i còmode. A més, ens hem encarregat d’instal·lar el nou terra de parquet en tons de fusta natural.

Gràcies a aquest detall es genera més sensació de calidesa a tot el pis. Als dormitoris hem aconseguit un ambient ideal per al descans. D’altra banda, a la sala d’estar el terra de parquet es combina amb el sostre original de maó vist. Els hem restaurat i és un element que les nostres interioristes a Barcelona van contemplar des del primer dia en aquest projecte.

Cuina oberta

La cuina és oberta i té una distribució en forma lineal. D’aquesta manera l’hem integrat al global de l’habitatge, ja que és a la mateixa zona que la sala d’estar i el menjador. Tot i així, cada espai que ben delimitat visualment i hi ha harmonia entre ells. Per aconseguir una reforma de cuina amb èxit hem millorat tant l’aspecte visual com l’equipament.

La cuina s’estructura amb un taulell allargat que aporta una gran superfície de suport i de treball. A la part central s’han instal·lat una pica d’un sinus i una placa vitroceràmica. També disposa de capacitat d’emmagatzematge amb calaixos i armaris tant a la part inferior com a la superior.

Precisament sota la placa de cocció s’ha integrat el forn i als armaris superiors el microones. Els electrodomèstics d´aquesta cuina a Barcelona es completen amb una nevera que s´ha ubicat de manera independent. A l’extrem de la dreta hem col·locat una barra d’esmorzar que funciona com a espai de menjador.

La imatge de la reforma de cuina segueix el disseny interior global. Hem instal·lat un moble de cuina blanc i una part de la paret s’ha enrajolat amb rajoles bisellades de color blau.

Banys funcionals

També ens hem encarregat de la reforma de banys, concretament els dos que hi ha a la vivenda. De la mateixa manera que a les anteriors parcel·les, n’hem millorat tant el disseny interior com l’equipament sanitari. Ara cada una de les cambres de bany està llest per oferir les millors prestacions.

Per a l’enrajolat de les parets s’han fet servir rajoles de to gris suau i s’han combinat amb un altre color. En un dels banys s’han fet servir rajoles amb un acabat que imita la fusta. Per la seva banda, a l’altre espai de neteja s’han escollit rajoles de color blau. A totes dues reformes de bany a Barcelona hem aconseguit un ambient agradable i fresc.

Per al nou equipament hem instal·lat tres peces sanitàries. Cada reforma de bany té un lavabo, un vàter i una zona d´aigües. En tots dos casos hem instal·lat un plat de dutxa que queda protegit per mampares transparents. Es tracta d’espais moderns i funcionals, aptes per al seu ús diari.

Pressupost de reforma integral

A la nostra empresa de reformes fem el teu projecte de manera personalitzada i ajustat al teu pressupost. Tindràs tot el que necessites a la teva nova llar al millor preu i qualitat. Pots sol·licitar el teu pressupost de reforma trucant al 93 209 97 17. T’ho lliurem sense compromís.