close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Plaça Sagrada Família

A Grupo Inventia vam començar l’any 2018 amb una nova reforma integral finalitzada a la ciutat de Barcelona. En aquesta ocasió ens vam desplaçar fins a la Plaça Sagrada Família per rehabilitar per complet un habitatge, millorant tant la seva imatge com la seva equipamient.

En línies generals vam aconseguir generar espais amplis i lluminosos, creant un ambient molt acollidor. A més, es van restaurar i van mantenir els paviments hidràulics de diverses estances i les finestres de fusta. Totes les millores realitzades en aquesta reforma integral poden apreciar-se en el següent vídeo.

Reforma de cuina

La cuina és oberta al saló i està distribuïda a dos fronts. A la part dreta es va col·locar el moble de cuina i en el seu extrem es va encastar la nevera. Seguidament compta amb un taulell equipat amb una placa vitroceràmica i disposa de capacitat d’emmagatzematge tant en la seva part inferior com superior. Aquí és on es van encastar el forn i el microones respectivament.

Just davant es va disposar un nou tram de fogons que ofereix superfície de suport i està equipat amb una pica individual. A més, habilitant uns tamborets s’aconsegueix una pràctica i còmoda barra de cuina.

Reforma de bany

Les parets de la cambra de bany es van enrajolar a mitja alçada amb rajoles bisellades de color blanc, mateix color amb què es va pintar la resta de la paret. Un altre detall en el disseny interior d’aquesta estançaa és el paviment, un terra hidràulic en blanc i negre.

Quant a l’equipament sanitari, aquesta reforma de bany està equipat amb un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i una dutxa, les parets es va enrajolar amb rajoles grises.

Reforma integral a Barcelona

Amb Grupo Inventia aconseguiràs els millors acabats per la teva reforma integral. Pots contactar amb nosaltres i t’informarem sense cap compromís.