close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Sant Boi

Nou treball de reforma integral finalitzat per part de Grupo Inventia. En aquesta ocasió el nostre equip es va desplaçar fins a la localitat de Sant Boi de Llobregat per renovar per complet una cuina, incloent imatge, mobiliari i electrodomèstics, i una terrassa. En aquest últim punt la nostra empresa de reformes integrals també disposa de professionals dedicats a les rehabilitacions exteriors.

Abans d’entrar a comentar els detalls d’aquest nou treball de reforma integral a Sant Boi, vam compartir un vídeo en què es poden apreciar els acabats generals aconseguits. Una imatge contemporània per a una estança imprescindible en qualsevol habitatge.

Reforma de cuina

La cuina s’ubica en una estança pròpia i està distribuïda a dos fronts, sent un d’ells una barra d’esmorzar de concepte obert. Aquest espai ofereix superfície de suport, capacitat d’emmagatzematge a la seva zona inferior i està equipat amb una placa vitroceràmica. Just davant es va col·locar un gran moble de cuina d’acabats en fusta que va d’extrem a extrem.

A l’extrem dret es encastró una nevera de doble porta. Seguidament hi ha armaris de cuina i tot seguit es encastraron microones, forn i rentavaixelles. L’extrem esquerre l’ocupa un tram de taulell equipat amb una pica.

Per a la nova imatge de la reforma de cuina es va apostar per tonalitats neutres que generessin un espai ampli i lluminós, amb una atmosfera perfecta per al dia a dia. Per a això, el moble de cuina es presenta amb acabats en fusta i es combina amb els taulells grisos. Per al paviment es van escollir rajoles que imiten l’acabat en fusta.

Reforma de terrassa

A més de la reforma de cuina, també ens encarreguem de realitzar la renovació de la terrassa. S’hi netejar-i van adequar les parets de maó vist i es va realitzar la col·locació de l’paviment exterior. Per a això es va escollir un sòl d’acabat igual a el de la cuina, que és d’un material resistent i perfecte per al seu manteniment.

Reformes integrals

A Grupo Inventia t’oferim projectes de reformes integrals completes tant en interior com en exterior. Per conèixer tots els serveis que oferim pots contactar amb nosaltres i t’informarem sense cap compromís.