close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Santa Coloma de Gramanet

El nostre equip de reformes integrals es va desplaçar fins a la localitat de Santa Coloma de Gramenet per renovar completament aquest habitatge. Un nou treball en què s’ha imprès un nou interiorisme i s’han equipat les estances clau. A més fer reformes integrals a Barcelona ciutat, també ens desplacem a les rodalies. Pots sol·licitar el teu pressupost amb aquest formulari.

En el nostre canal de Youtube pots veure tots els treballs de reformes integrals que anem finalitzant. Aquí compartim el resultat de la reforma integral de Santa Coloma de Gramanet. Al pots veure com s’ha modernitzat la imatge de l’habitatge i que elements s’han utilitzat per a la seva renovació.

Nova imatge

Una de les tasques principals a l’hora d’encarar una reforma integral és elaborar un projecte d’interiorisme. En aquesta ocasió els nostres dissenyadors d’interiors van treballar en base a un estil contemporani i modern. D’aquesta manera les tonalitats neutres predominen en totes les estances. Amb elles s’aconsegueixen espais lluminosos i visualment amplis.

La majoria de parets s’han pintat amb un suau to de color gris. Així les noves portes de color blanc destaquen molt i s’aconsegueix una imatge molt agradable. En la major part de terra de l’habitatge s’ha col·locat un terra de parquet en tons clars de fusta. El resultat és perfecte i genera una imatge molt homogènia.

Reforma de cuina

La cuina és un espai vital en qualsevol llar i totes les nostres reformes integrals inclouen un precís projecte de renovació de cuina. En aquest cas ens la trobem en una estança pròpia i de superfície rectangular. Per a la disposició dels nous elements de cuina s’ha escollit una distribució en forma de L.

A la part més curta s’han encastat els electrodomèstics. Es componen de nevera, forn i microones. El costat dret l’ocupa un taulell que va d’extrem a extrem de la cuina. Sobre ella s’han instal·lat una placa vitroceràmica i una pica individual. També ofereix una àmplia superfície de suport i de treball i compta amb capacitat d’emmagatzematge a la seva zona inferior i superior.

Reforma de banys

Els dos banys d’aquesta reforma integral també s’han renovat completament. Es tracta de dues estances amb tres peces sanitàries llistes per oferir les millors prestacions. Estan compostes per un lavabo amb moble incorporat, un vàter de línies modernes i un plat de dutxa protegit amb mampares de portes corredisses.

Pel que fa a l’interiorisme, les dues cambres de banys presenten una imatge fresca i agradable. A l’ésser un espai d’ús diari s’ha optat per colors neutres que generin lluminositat. D’aquesta manera les parets s’han enrajolat amb rajoles de color blanc i, al bany principal, d’acabats en fusta. També s’ha col·locat un paviment de gres que imita la imatge del parquet.

Reformes integrals a Barcelona

A Grupo Inventia rebràs l’assessorament personalitzat dels millors professionals de el sector de les reformes integrals a Barcelona. També podràs escollir els teus nous materials en un ampli catàleg de les millors marques i disseny.