close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Sardenya de Barcelona

Nova reforma a Barcelona finalitzada per Grupo Inventia. En aquesta ocasió ens vam desplaçar fins al carrer Sardenya, en el qual vam renovar completament un habitatge tant en imatge com en equipament.

En el següent vídeo es poden apreciar els acabats generals del treball de reforma integral realitzat. En línies generals es va apostar per un disseny interior d’estil contemporani, generant un ambient molt agradable a tot l’immoble.

Reforma de cuina

La cuina és oberta al saló, tot i que ocupa el seu propi espai ben delimitat. Per a la seva distribució es va optar per una forma de U, en què un dels trams de taulell una barra de cuina col·locada a la zona oberta.

A l’extrem de la part dreta es van encastar els electrodomèstics, compostos per una nevera, un forn i un microones. Seguidament neix una allargat taulell equipat amb una cuina de tres fogons. En aquesta zona la cuina compta amb calaixos i armaris per a l’emmagatzematge a la part superior i inferior del taulell de cuina.

Aquesta torça cap a l’esquerra i dóna pas a un nou tram que, a més d’oferir superfície de suport i de treball, està equipat amb una pica individual.

Reforma de bany

Es tracta d’una cambra de bany de tres peces equipat amb un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i una dutxa protegida per mampares de portes corredisses. Amb això, l’estança està a punt per oferir les millors prestacions en el seu ús.

Pel que fa al disseny interior, a la cambra de bany es van seguir les línies generals utilitzades en aquesta reforma integral. Les parets es van enrajolar a mitja alçada amb rajoles de color gris i es va pintar de blanc la resta fins a arribar al sostre. Així, l’estada llueix un estil neutre que permet la introducció d’altres acabats com la fusta, en el moble i armari de bany.

Reforma integral a Barcelona

Grupo Inventia t’ofereix les millors solucions per la teva reforma integral, elaborant un projecte personalitzat i únic. Contacta amb nosaltres i informa’t sense compromís.