close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Sitges

Recentment hem conclòs la reforma integral que estàvem duent a terme a la localitat de Sitges. En aquest cas ens van encarregar de millorar el disseny interior de l’habitatge, en la qual vam aconseguir generar estances àmplies i lluminoses. Al seu torn, vam realitzar la reforma del dormitori suite, que compta amb una cambra de bany obert.

En el següent vídeo es poden apreciar els acabats generals d’aquesta nova reforma integral.

Saló i dormitoris

Tant al saló com en els dormitoris busquem la manera de crear estances amb un ambient agradable i que al seu torn generaran sensació d’amplitud i lluminositat. En aquest cas, la gran part de l’habitatge segueix un mateix disseny interior que compleix amb escreix l’objectiu.

En aquestes aquestes estances les parets es van pintar de blanc, fent que la llum natural s’expandeixi per tot l’immoble. Això es va combinar amb un paviment de parquet en tons foscos de fusta, que a part de combinar molt bé, aporta aquest toc de calidesa que tota llar necessita.

Dormitori suite amb bany

Una de les estances més especials d’aquesta reforma integral és el dormitori suite, que compta amb un bany obert. Es tracta d’un espai ampli en què la zona de dormitori està delimitada per un capçal de llit. Darrere d’aquest se situa un lavabo doble amb calaixera incorporada i davant d’aquest una dutxa arran de terra completament oberta. En una estança separada es troba la parella de vàter i bidet, tots dos suspesos.

En el seu disseny interior es va utilitzar el color blanc i per als enrajolats es va optar per rajoles grises. Una cosa molt subtil, però que delimita correctament els espais dedicats a la cambra de bany.

Reforma integral Grupo Inventia

Els professionals de Grupo Inventia escoltaran totes teu necessitats i t’assessoraran personalment oferint-te les millors solucions. Contacta amb nosaltres i informa’t sense compromís, la reforma integral de la teva llar serà perfecta!