close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a la Vila de Gràcia

Nou treball de rehabilitació d’habitatge finalitzat a Barcelona. En aquesta ocasió el nostre equip de reformes integrals es va desplaçar fins a la Vila de Gràcia per renovar per complet el disseny interior i l’equipament de l’habitatge en qüestió. En aquesta ocasió es va apostar per dotar les estades d’una imatge moderna, encara que mantenint alguns elements originals.

Previ a comentar alguns dels detalls més destacats d’aquest nou treball de reforma integral a Barcelona, ​​volem compartir un vídeo en què es poden apreciar els acabats generals aconseguits per l’equip de Grupo Inventia.

Reforma de cuina en U

Ens trobem amb una cuina oberta i distribuïda en forma d’U. S’ha aconseguit crear un espai que ofereix una àmplia mobilitat i en el qual cada element de cuina se situa en el lloc indicat per oferir la màxima funcionalitat en el seu ús. A més, es tracta d’una cuina que compta amb mòduls d’emmagatzematge al llarg de tota la zona inferior del taulell i en part de la superior.

A l’extrem de la banda esquerra hi ha buits a mida per a encastar la nevera, el forn i el microones. A la perte central apareix un primer tram de taulell equipat amb la placa vitroceràmica i en el bordo dret, l’obert, un segon tram de taulell que pot utilitzar-se com barra d’esmorzar i que compta amb la pica.

Una reforma de cuina en la qual el color blanc és el protagonista, ja que s’ha utilitzat tant en el moble de cuina com en els taulells, a més de les rajoles bisellades amb els quals s’ha enrajolat la paret.

Reforma de bany

La cambra de bany es situa en un espai ampli i lluminós. En ell s’ha aplicat o disseny modern, s’enrajola les parets a mitja açada amb rajoles bisellades blanques. També destaca el nou paviment, per al qual es van utilitzar rajoles que imiten l’acabat en fusta. Una decisió perfecta tant a nivell visual com en el del manteniment.

Per a l’equipament sanitari es va optar per les tres peces imprescindibles en qualsevol bany. D’aquesta manera l’estança està equipada amb un lavabo que inclou un moble d’emmagatzematge a la part inferior, un vàter i un plat de dutxa protegit amb mampares transparents de portes corredisses.

Reformes integrals a Barcelona

A Grupo Inventia trobaràs als professionals indicats perquè la reforma integral de la teva llar sigui perfecta. Pots trucar-nos al 93 209 97 17 i informar-te sense cap compromís, a més de poder sol·licitar un pressupost de reforma que et lliurarem de manera gratuïta.