close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral de casa a Sant Just Desvern

Hem finalitzat un nou treball complet de reforma integral. En aquesta ocasió ens hem desplaçat fins a la localitat de Sant Just Desvern per renovar una casa dúplex. En ella hem treballat millores tant a l’interior com a l’exterior. A més s’han renovat i equipat estances clau com la cuina i les cambres de bany.

En el nostre canal de Youtbe compartim el resultat d’aquesta nova reforma integral. Com es pot apreciar compta amb bons acabats en totes les estances. Ara la casa està llista per oferir les millors prestacions i funcionalitat.

Nou disseny

El nostre equip d’interiorisme ha treballat en un disseny d’estil contemporani per rejovenir la imatge de la casa. En aquesta reforma integral s’han utilitzat pintures neutres. Unides a la llum natural procedent de l’exterior s’han aconseguit estades molt lluminoses i d’ambient acollidor. Tots els espais brillen amb llum pròpia combinant els esmentats colors neutres amb un terra de parquet en tons foscos de fusta.

Un altre apartat a destacar en aquesta reforma integral de casa és la millora de l’espai exterior. Just a la sortida del pati s’ha habilitat un espai perfecte tant per al descans com per rebre a les visitar. S’han pintat les parets de maó vist i s’ha col·locat un paviment de rajoles molt resistent. També s’han millorat les escales que connecten les dues plantes de la casa. Seguint la imatge del paviment de parquet col·locat, els esglaons s’han recobert de fusta.

Reforma de cuina

Una de les estances importants en qualsevol reforma integral és la cuina. Donat el seu ús diari ha d’oferir funcionalitat a través d’un equipament complet. En aquest cas la cuina se situa en una estança pròpia i de superfície àmplia. La seva distribució és lineal i ofereix una mobilitat perfecta a l’hora de fer ús d’ella.

S’ha col·locat una àmplia taulell que aporta molta superfície de suport i de treball. Aquesta s’ha equipat amb una pica i una placa vitroceràmica. En la seva part inferior compta amb diversos calaixos i armaris que ofereixen una gran capacitat d’emmagatzematge. Ja a l’extrem s’han encastat la resta d’electrodomèstics, compostos per nevera, forn i microones.

Reforma de banys

Aquesta nova reforma integral ha implicada la renovació, tant en imatge com en equipament sanitari, de tres cambres de bany. Cada un disposa de les peces sanitàries necessàries per garantir les millors prestacions. Aquestes es componen d’un lavabo, un vàter i una dutxa. En cada cas són d’estils diferents i fins i tot el bany principal també disposa d’un bidet.

Per a la nova imatge de les tres cambres de banys s’ha seguit la línia decorativa general de l’habitatge. En ells es combina el color blanc a les rajoles i els acabats en fusta, tant en el mobiliari com en parets enrajolades.

Reformes integrals Grupo Inventia

Basant als teus gustos i necessitats nostres professionals han d’elaborar un projecte de reforma integral personalitzat i a mitja. T’ho lliurarem de forma gratuïta i sense compromís i pots sol·licitar-lo trucant al 93 209 97 17 o omplint aquest formulari.